Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Problemi koji nisu problemi

Parovi znaju svađati zbog „problema“ među plahtama i često se takve stvari pretvore u probleme veće nego što zapravo jesu.

Često se dogodi da imamo problema u spavaćoj sobi… Ili zapravo mislimo da su to problemi. Parovi se znaju svađati zbog „problema“ među plahtama i često se takve stvari pretvore u probleme veće nego što zapravo jesu. Womenshealth donosi nekoliko stvari koje se događaju baš svakome paru, a zapravo nisu problemi o kojima se trebate brinuti.

  • Niste napaljeni u isto vrijeme. Obaveze, posao, djeca, stres. Sve su to životne stvari kroz koje svaki par prolazi i teško vam se uskladiti i odvojiti vrijeme za sebe, a najčešća posljedica svega navedenog je umor. Dogovorite se, napravite plan – umjesto sedam puta tjedno odvojite dvije večeri za sebe. Ako imate djecu, dok su na igranju ili na čuvanju u baka servisu, provedite nekoliko sati skupa.
  • Želja za seksom vam opada nakon što ste dobili dijete. Sasvim normalno! Više niste vi u prvom planu nego vaše dijete. Svaki trenutak posvećujete njemu, pogotovo ako vam je prvo. Potrebno će vam biti neko vrijeme kako biste se vratili u rutinu i fizički i psihički te odvajali trenutke za sebe i partnera. Laganim korakom i malo po malo i brzo ćete doći na svoje.
  • Volite drugačije stvari. Nećemo ulaziti u detalje i nabrajati što od vas netko može voljeti više ili manje, ali stvar je u kompromisu. Ako će partner raditi vama nešto što vas čini iznimno sretnom i zadovoljenom, morate i vi njemu. Ono što daješ to i dobivaš!
  • Ne možete postići orgazam. Ako ste pod velikim stresom i pritiskom sigurno ga nećete postići. Uz sav posao, obaveze, normalno je da ne možete isprazniti glavu jer vam u podsvijesti još uvijek stoji brdo situacija koje morate riješiti. Neka vas ovo ne zabrinjava nego se probajte opustiti što više možete i uživati s partnerom.

 

Anja Mihaljević

Pročitajte još

Zanimljivosti

Za početak, autosjedalica mora odgovarati visini mališana, a zatim i nekim drugim standardima (težini, samostalnom hodanju) kako bi odgovarala baš vašem djetetu.

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Duh i tijelo

Meditacija se pokazala kao izvrstan alat za smirivanje nemirnog dječjeg uma.

Zdravstveni karton

Stres definiramo kao složenu reakciju organizma na štetne agense iz okoline, tzv. stresore.

Advertisement