Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Problemi koji nisu problemi

Parovi znaju svađati zbog „problema“ među plahtama i često se takve stvari pretvore u probleme veće nego što zapravo jesu.

Često se dogodi da imamo problema u spavaćoj sobi… Ili zapravo mislimo da su to problemi. Parovi se znaju svađati zbog „problema“ među plahtama i često se takve stvari pretvore u probleme veće nego što zapravo jesu. Womenshealth donosi nekoliko stvari koje se događaju baš svakome paru, a zapravo nisu problemi o kojima se trebate brinuti.

  • Niste napaljeni u isto vrijeme. Obaveze, posao, djeca, stres. Sve su to životne stvari kroz koje svaki par prolazi i teško vam se uskladiti i odvojiti vrijeme za sebe, a najčešća posljedica svega navedenog je umor. Dogovorite se, napravite plan – umjesto sedam puta tjedno odvojite dvije večeri za sebe. Ako imate djecu, dok su na igranju ili na čuvanju u baka servisu, provedite nekoliko sati skupa.
  • Želja za seksom vam opada nakon što ste dobili dijete. Sasvim normalno! Više niste vi u prvom planu nego vaše dijete. Svaki trenutak posvećujete njemu, pogotovo ako vam je prvo. Potrebno će vam biti neko vrijeme kako biste se vratili u rutinu i fizički i psihički te odvajali trenutke za sebe i partnera. Laganim korakom i malo po malo i brzo ćete doći na svoje.
  • Volite drugačije stvari. Nećemo ulaziti u detalje i nabrajati što od vas netko može voljeti više ili manje, ali stvar je u kompromisu. Ako će partner raditi vama nešto što vas čini iznimno sretnom i zadovoljenom, morate i vi njemu. Ono što daješ to i dobivaš!
  • Ne možete postići orgazam. Ako ste pod velikim stresom i pritiskom sigurno ga nećete postići. Uz sav posao, obaveze, normalno je da ne možete isprazniti glavu jer vam u podsvijesti još uvijek stoji brdo situacija koje morate riješiti. Neka vas ovo ne zabrinjava nego se probajte opustiti što više možete i uživati s partnerom.

 

Anja Mihaljević

Više

Seks

Položaj 69 je međusobna radnja i zato nije pošteno da jedan od vas teško radi dok drugi samo uživa.

Trudnoća

Nije neuobičajeno da neke žene imaju neredovite mjesečnice nekoliko mjeseci nakon poroda.

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.