Probudite dom iz zimskog sna

Dolazi proljeće. Skidamo tamne boje i oblačimo svijetle, prozračne tkanine. Sunce se napokon pojavilo i najavilo buđenje iz dugog zimskog sna. Proljeće je idealno vrijeme da i u svoj dom unesemo neke promjene, novi detalj koji će mu podariti novu energiju i dobre vibracije. Dočekajmo kraj zime i dolazak proljeća uz brojne pogodnosti i popuste kod odabranih partnera American Express kartice, koje možete iskoristiti od 15. veljače do 15. travnja 2010. godine.

Želim novu kuhinju
Već dugo razmišljate o promjeni stare i dotrajale kuhinje. Kuhinje Koryna pravo su mjesto za Vas. Odlikuju se kvalitetom i pristupačnim cijenama, te uz najširu ponudu materijala i boja nude ispunjenje svih želja i ukusa, a za korisnike American Express kartice udaljeni su samo potpis na slipu. Obratite se s povjerenjem i uživajte u spravljanju delicija u vašem novom carstvu.

Novo lice dnevnog boravka
Ponekad je dovoljno promijeniti samo detalj, kako bi cijeli prostor poprimio novi izgled. Dnevni boravak je srce kuće i tamo provodimo najviše vremena. Podarite mu novo lice, kupnjom tepiha u Tepih centru. Plaćajte na rate i iskoristite besplatnu dostavu!U širokom izboru ručno i strojno rađenih tepiha, staza od vune ili umjetnih materijala, tapisona, otirača, svih uzoraka i boja, svatko će pronaći nešto za sebe, te oplemeniti svoj dom.


Unesite proljeće u spavaću sobu
Spavaća soba bi trebala biti oaza mira i opuštanja. Ukoliko imate loš madrac, ona to sigurno nije.
Zašto si ne bi priuštili proljetno zeleni ležaj iz snova? Meblo Trade vam nudi mogućnost kombiniranja donjeg dijela kreveta iz Jogi asortimana i gornjeg Jogi madraca, prema vašim potrebama, a PBZ Card vam osigurava povoljnu kupnju.
Osvježite spavaću sobu i prepustite se kvalitetnim i zdravim snovima te ugodnim buđenjima.

Proljeće će biti ljepše, ukoliko znate da American Express kartica nudi obročnu otplatu bez naknada i kamata od 2 do 12 rata, što vam omogućava da sami odaberete svoj ritam plaćanja.
Više o pogodnostima i prodajnim mjestima saznajte u American Express Izlogu.

Izbor pogodnosti pogledajte u našoj foto galeriji.