Procurile fotke parfema Lady Gage

Dugo najavljivan i željno iščekivan prvi parfem američke pjevačice i tekstopisca, konačno je ugledao svijetlo dana. Službena promocija istog nije još započela, ali kako to obično biva na internetu, prve fotografije proizvoda odnedavno su dostupne svima. 

Zadnje dvije godine se nagađalo kako bi bočica parfema mogla izgledati, a u medijima je osvanula i informacija da će mirisati na krv i spermu. Pjevačica je opovrgla tu izjavu za koju je rekla da je izvučena iz konteksta. Za sada je potvrdila jedino da je parfem kreiran iz njenog uzorka krvi, tako da je ispunjena njegova bit, a to je da imate Lady Gagu na vlastitoj koži

Zanimljivost vezana uz Fame je i činjenica da je on prvi takav u svijetu koji je u crnoj nijansi, ali i da nakon nanošenja, na koži mijenja boju. 

Kako je i bilo za očekivati od ove otkačena pjevačice, sastojci parfema koji su navedeni na poleđini pakiranja su pomalo čudni: Belladonnine suze, slomljeno srce tigraste orhideje s crnim velom tamjana, smljevena marelica i kombinirane esencije šafrana i meda. 

Da li će sve one koje budu koristile Fame mirisati kao skupe kurve, kako je to Lady Gaga slikovito opisala, saznati ćemo u rujnu za kada je najavljen njegov početak prodaje.