Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Progovori protiv nasilja

Pogledajte video. U njemu ćete pronaći i savjete i čuti osobna iskustva. I progovorite protiv nasilja!

Povodom Međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama i akcije “16 dana aktivizma” uključili smo se, simbolično i progovorili o nasilju.

U zagrebačkom Megastoreu, u Bogovićevoj ulici, ugostili smo Luciju Josipović voditeljicu odnosa s javnošću i oglašavanja tvrtke Avon, Rosie Kugli, našu poznatu spisateljicu. Pozivu se odazvala i Emina Pršić, svestrana žena, spisateljica, voditeljica i glumica… Iz Udruge Brod, grupe za ženska ljudska prava, progovorila je Anamarija Matanović koja je u udruzi svakodnevno u doticaju s tematikom.

Lucija Josipović, Petra Habdelić, Rosie Kugli, Ljubica Jurič, Anamarija Matanović i Emina Pršić

Skoro polovica žena (47%) doživjela je negativne komentare partnera o svom izgledu, inteligenciji, poslu i karijeri, težini i odjeći. Više od polovice (55%) žrtve su ograničavanja komunikacije s obitelji, prijateljima – manipulacije koja dovodi do otuđivanja i lakše kontrole od strane zlostavljača.

Znate li da, prema podacima UN-a, svakoga dana zbog sadašnjeg ili bivšeg partnera, strada 137 žena. Svjedoci smo i nemiloga događaju u Splitu.

Pogledajte video. U njemu ćete pronaći i savjete i čuti osobna iskustva. I progovorite protiv nasilja!

Podržite jedna drugu, priključite se i pomozite drugima.

KUPI Avonove proizvode sa znakom beskonačnosti i DONIRAJ i ti za borbu protiv nasilja!

Kako prepoznati znakove verbalnog nasilja? Prati kampanju na Instagram profilu @avonhrvatska

Snimatelj i montaža Saša Jungić.

Pročitajte još

Beauty report

Avonov ekskluzivan i inovativan sastojak Protinol™ nositelj je svjetski prestižne Edison nagrade za najbolji proizvod u 2021.

Obitelj

Opći cilj projekta je pridonijeti jačanju obiteljske otpornosti pružanjem podrške roditeljima pri nošenju s izazovima roditeljstva...

Drama Queen

Svi se nešto trse napisati R.I.P. dok s druge strane zlostavljaju zlostavljače. I tako u krug.

Trendovi

 Far Away Beyond otkrivanjem nove vanilije za današnju modernu ženu, podiže tradicionalni cvjetni slatki miris na superiornu, sofisticiraniju i prepoznatljiviju notu vanilije: zamršenije, tajanstvenije...

Advertisement