Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Program za detoksikaciju organizma

Poklanjamo vam knjigu  dr. Alejandra Jungera – čovjeka zaslužnog za dobar izgled celebrityja.

Patite od alergija, probavnih tegoba, depresije, visokog tlaka, lupanja srca ili hormonalnog poremećaja? Ili ste "samo" stalno umorni, podbuhli, s nekoliko kilograma viška, slabog imuniteta i promjena raspoloženja? Jeste li znali da se gotovo 90% serotonina zaslužnog za dobro raspoloženje i osjećaj sreće proizvodi u našim crijevima?

Uzrok mnogih tegoba suvremenog čovjeka upravo su toksini kojih se tijelo teško uspijeva samo riješiti. Upravo stoga, različiti detoks-programi postaju sve popularniji ne samo u svijetu, već i kod nas, posebice u proljeće.

"Clean – program za detoksikaciju organizma" bestseler je dr. Alejandra Jungera, urugvajskog liječnika europskih korijena, koji vodi iznimno uspješnu praksu u New Yorku, meki poklonika zdravog tijela. I sam je osjetio posljedice suvremenog života u vidu viška kilograma, problema sa srcem, probavom i na koncu – depresijom. Nakon iscrpne potrage za izlječenjem, odlučio je da mu trajno uzimanje lijekova nije prihvatljiva opcija.

Okrenuo se integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh promatra kao cjelinu te spoznavši iznimnu važnost detoksikacije, osmislio je vlastiti trotjedni detoksikacijski program, Clean, primjeren užurbanim i zaposlenim ljudima.

U knjizi objašnjava da je detoksikacija prirodni proces tijela te zašto je neophodna za našu vitalnost, imunitet, emotivnu i psihičku stabilnost. Na lako razumljiv način tumači znanstveno utemeljene spoznaje o razornom djelovanju toksina u tijelu te kako prirodno potaknuti detoksikaciju tijela.

Zbog svoje nevjerojatne učinkovitosti kao i cjelovitog pristupa detoksikaciji kroz prehranu, meditaciju, savjete za disanje i tjelovježbu, ovaj trotjedni program čišćenja odmah je osvojio američke medije i stekao velik broj poklonika, od nezaobilaznih zvijezda poput Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Donne Karan i Debre Messing, preko liječnika koji ga preporučuju svojim pacijentima pa do ljudi koji su njegovim programom uspjeli riješiti brojne zdravstvene tegobe.

Tajna uspjeha Jungerove metode je u tome što ona logično i znanstveno utemeljeno prati i podržava prirodnu sposobnost tijela da se očisti od nakupljenih toksina – onih koji se nalaze u našemu tijelu, kao i onih koji se nalaze u našem umu.

OSVOJI KNJIGU

Planetopija i She.hr poklanjaju vam 2 primjerka knjige "Clean", dr. Alejandra Jungera.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CLEAN te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, adresu i broj mobitela, a čitatelji koji nisu iz Zagreba neka navedu i svoju adresu.

Nabrojite poznate poklonice programa detoksikacije dr. Alejandra Jungera!

Vaše prijave primamo do 21. travnja, nakon čega ćemo i objaviti imena dobitnika.
Vaš She.hr

Dragi naši,
knjigu "Clean" su osvojili Davor Veljača i Dijana Kovačević. Častitamo! Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Ubrzajte metabolizam i uklonite nadutost...

Gastronomija

Idealna u prevenciji i liječenju mnogih bolesti.

Duh i tijelo

Detoksikacija je vrlo individualna te se mora odabrati ona koja odgovara vašoj prehrani, zdravlju i želji da ju provedete do kraja.

Budi fit

Iako detoksikaciju možete napraviti u bilo koje doba godine, proljeće je najbolje vrijeme za to.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.