Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Program za klince na Špancirfestu

Razveselite mališane bogatim sadržajima na ovogodišnjem Vindilandu.

I dok će u Parku kreative glavni moto tijekom Špancirfesta biti 'zabava i kreacija', u Vindilandu će to svakako biti 'zabava i rekreacija'. Od 24. kolovoza do 02. rujna male Vindijance i Vindijanke u Vindilandu čeka poseban program uz razne igre i ljetno kino.Svako jutro u Vindilandu, kod lančane kule Starog grada, predviđeno je za razbuđivanje uz yogu i igranje, ali samo dok ne postane prevruće. Nakon pauze zabava se nastavlja ritmu zumbe i plesa u klasičnom stilu, a kraj svakog dana obilježit će posebni gosti Vindilanda.Osim toga, na prostoru Starog grada zabava je zagarantirana uz mega popularan ljudski stolni nogomet, Aquadrop tobogan i Socceramu za vježbanje golova. A navečer, kada padne mrak, druženje se nastavlja uz Vindiland Open Air kino. Svakodnevno će posjetitelji moći pogledati dvije projekcije, prvu u 20:00 sati, a drugu u 22:00 sata. To znači da će program ovog otvorenog ljetnog kina, trajati gotovo do ponoći.

Detaljan raspored događanja u Vindilandu možete pogledati na web stranicama Špancirfesta. Sav program je naravno – besplatan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Zanimljivosti

CineStar će u Španskom nastaviti njegovati koncept „destination cinema“, tako će u novom kinu u Z Centru posjetiteljima ponuditi raznovrsne sadržaje od kojih su...

Putovanja

Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su postpandemijskih putovanja.

Zanimljivosti

Vikend ne mora biti dosadan čak ni u slučaju da ga nemate s kim provesti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.