Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Program za ‘Naj naj naj festival’

Jubilarni međunarodni festival dječjeg kazališta.

Najbolje dječje predstave ćete i ove godine moći vidjeti na 'Naj naj naj festivalu' u kazalištu Žar ptica. Jubilarni, deseti put profesionalna dječja kazališta u Hrvatskoj i gostujuće svjetske trupe prikazat će zagrebačkoj publici najbolje dječje predstave u vrijeme proljetnih školskih praznika – i to besplatno.

Na taj način djeci je otvorena mogućnost da školske praznike provedu uživajući u najboljim kazališnim ostvarenjima i afirmiraju pritom, ljubav prema kazalištu.

Festival traje od 6. do11. travnja, stiže šest inozemnih i čak 11 domaćih kazališta, s ukupno 20 predstava koje će se izvoditi gotovo svim kazališnim dvoranama u gradu. Tako stižu kazališne trupe iz iz Južne Koreje,Švicarske, Izraela, Italije, Slovenije i Srbije.U domaćoj konkurenciji nastupit će
: ZeKaeM, Trešnja, Mala scena, Zagrebačko kazalište lutaka,Knap, Kazalište Moruzgva, Kazalište Virovitica, Dječje kazalište iz Osijeka, Narodno kazalište iz Varaždina, Gradsko kazalište mladih Split,Gradsko kazalište lutaka Rijeka i domaćin – kazalište Žar ptica.

Na ovaj način djeci je otvorena mogućnost da školske praznike provedu uživajući u najboljim kazališnim ostvarenjima i afirmiraju pritom, ljubav prema kazalištu.

Praznici će klincima biti puno ljepši ako ih odvedete na jednu od ponuđenih predstava, a kako bi lakše odlučili pročitajte PROGRAM i uživajte u kazališnom veselju.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Kazalište Moruzgva održalo je u ponedjeljak 10. siječnja na Sceni Vidra press konferenciju o provedbi projekta „Novo normalno“ vrijednog 499.216,26 kuna

Događanja

Kazalište Moruzgva, na čelu s osnivačicom, glumicom Ecijom Ojdanić je u neizvjesnoj prošloj, ali i ovog godini obradovala tisuće lica i čiji su nastupi...

Događanja

Kazalište Moruzgva održalo je press konferenciju povodom početka provedbe projekta „Novo normalno“ vrijednog 499.216,26 kuna.

Događanja

Predstava kazališta Moruzgva - 'Vla-Vla-Vlajland cabaret', zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva – ‘Cabaret preko veze’.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.