Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Proljeće je stiglo u H&M

Obilje stilova spremno je za pokazivanje u toplijim danima.

Blagdanski ugođaj i hladni vrijeme jesu naša svakodnevica, ali vrijedni pratitelji mode i trendova itekako se pripremaju za toplije dane. Proljeće neće tek tako brzo nam zakucati na vrata, ali zato nova H&M kolekcija jako dobro zna koje krpice će biti više nego poželjne u nadolazećem godišnjem dobu.

Žarke nijanse vatrenih boja, obilje bijelih tonova, šareni printovi, kombinacije za svaki dan i elegantne oprave dio su izbora za proljeće nadolazeće godine. Svaki od ponuđenih komada nedvojbeno priča svoju priču, ali i nestrpljivo čeka da ga uklopite u neku novu, originalnu modnu pustolovinu.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Kolekcija pod nazivom „French chic meets Adriatic“, osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tokom cijele godine.

S modne piste

Replay trgovinama zavladala je nova energija: stigla je najnovija kolekcija jesen-zima!

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Advertisement