Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Proljetne promjene

Always look on the bright side of the life…

Ooooooooooooooo da. I tako se Ginger našla na velikoj prekretnici ovaj tjedan. Nakon dva mjeseca zaposlenosti, opet sam freelancer. Ne želim pisati o tome jer jednostavno ne želim. Ovo proljeće se toliko uvuklo u mene, moje tijelo i moje srce da sam pravim čudom živa i sjedim u fotelji i tipkam što tipkam. Pa, recimo da je preintimno da i o tome pišem. Što mi onda preostaje? Jagode i ananas.

Danas u 4 ujutro mi je otputovao otac. To mi već duže vrijeme tako teško pada da mi je mučno cijeli dan zbog toga. Mama mi je na godišnjem odmoru i odlučila se pozabaviti sa mnom i pomoći mi da natučem jednu kilu jer sam navodno premršava. Ne znam. Ne osjećam se loše, dapače vrlo sam si poletna. Ali pošto "mame znaju najbolje"… ne smijem ništa reći. Smijala sam joj se kada mi je rekla što joj je nakana ali sam ubrzo shvatila da je ozbiljna jer je dofurala tablu špeka. A špek volim. I danima maštam o njemu. I pričam. I sad je doma. A ja ga gledam iz daljine. A mama se duri.S obzirom da sam samo i isključivo radila zapostavila sam svoje prijatelje, što viđanjem što chatanjem, ovom se prilikom ispričavam svima i nisam vas zaboravila. Samo sam bila u dubokom moru a bojim se da nisam bila morski pas. Sada sam se nasukala i opet sam tu za vas kao što se nadam i vi za mene. I volim vas. Moje cure. I žene. I daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sumnjam da čita ali zna da je volim, draga Ana dobila je bebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. To je valjda jedan od najdivnijih događaja u posljednje vrijeme. Sretno :* Odmah mi je zagrijalo oko srca. Hm, što još ima što se tiče društvene kronike? Jučer sam se vidjela sa Sugar koja mi je tutnula rođendanski poklon u obliku filma od Jima Jarmuscha i Asosovog kupaćeg na lubenice. Predivno. Ona i buraz su izabrali prave stvari. Sad imam i taj film u kolekciji. Ali na prvo mjesto prioriteta stavljam Fellinijev film Amarcord iz 1973. Brusim se već danima ali nešto me CD-ROM zeza pa ga sad već neko vrijeme mazim da proradi.Mama mi radi večeru.

Bila sam neki dan kod Zigmana u dućanu u Rijeci, u Terminalu. Malčice nacvrcana skinula sam se iza nekih sićušnih vratašca i izabrala si tri haljine. Četiri, pardon. Sve potpuno različite i tako prekrasne. Jedna svilena tunika široka duga ugodna, predivna <3, jedna šarena sa skroz otvorenim leđima, toliko seksi, za poludjet! Treća je bila (i još uvijek je:)) onako čipkasta s nekim volanima, jedino mjesto gdje bi je mogla isfurati je neki budoar :D. A četvrta, mi je sjela kao naručena. Kratka, s gomilom materijala, volanasta, šljokasta, army, ma ne isplati se riječi trošiti. Trebam ju kupiti pa se fino slikati i poslati vam. E, to je posao.
Jedem špek. Puna su mi usta i masni prsti pa sad idem. Lijepo vas pozdravljam do sljedećeg puta…

Ginger.

Ginger Blurbs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Drama Queen

Nije mi privlačan. Ne pišem zato. On je mirisan. Oko njega ide neki val divnog parfema. Zatvorim oči i udišem.

Duh i tijelo

Ono o čemu sam oduvijek željela pisati je samopouzdanje koje si svi tako silno želimo.

Drama Queen

Vjerujem da će mi i dijeta pasti na pamet. Već mi jedan patuljak šalje linkove na sve i svašta bez ugljikohidrata.

Drama Queen

Kad se trudiš treptati okicama, glumiti nemoć, biti slabašna, ali jednostavno ne ide.

Advertisement