Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Proljetni popust u Lisci

Donosiocu kupona 20% popusta na Lisca i Cheek by Lisca kolekcije.

Lisca je proljetno obojena i ponovno vas razveseljava pogodnostima. Od 15. do 28. ožujka 2011. Lisca vam daruje 20 % popusta na sve proizvode Lisca i Cheek by Lisca uz kupon "Proljetna prilika".

Kupon otvorite ovdje, isprintajte ga i priložite prilikom kupnje u prodavaonici. Popust se obračunava na blagajni i ne vrijedi za proizvode na akciji.Proljetnu priliku i 20% popusta možete ostvariti i u internet trgovini Lisca tako da nakon što u košaricu ubacite sve proizvode, u poseban prozorčić utipkate bonus kod: Lisca Proljeće.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nažalost, odabir kostima prema najdražoj boji, uzorku ili najpopularnijem modelu najčešće predstavlja pogrešnu odluku, što kupovinu čini itekako stresnom.

Fashion report

Čak i najjednostavniji zlatni ljetni modni dodatak može vam pružiti trenutačno osvježenje.

Fashion report

Ujedinjeni u zajedničkom cilju, a kao nastavak nedavne linije Daily Papera „Protect Paradise“, Daily Paper i bezvremenskim klasik Havaianas udružili su se kako bi...

Savjeti i preporuke

Kreme za njegu tijela trebale bi biti rutina u svakodnevnom životu. Našu kožu potrebno je svakodnevno hraniti i njegovati bogatim i hranjivim sastojcima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.