Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Proljetni wellness break za velike i male

Svjesnost o vlastitim potrebama nova je životna mantra koja nas je dovela do promjena u načinu opuštanja

Živimo u izazovnim vremenima i puno je briga na našim leđima, pa – želimo li postići fizički i psihički balans – regeneracija je nužnost. Unapređenje zdravlja i dobar osjećaj naš je novi wellness mentalitet. To znači da nam nakon napornog razdoblja obvezno treba refreshing break, pa makar trajao i dan, dva. Masaža, hodanje, opuštanje u wellnessu, vožnja bicikla, zabava…, bit je u pronalaženju aktivnosti i sadržaja koje nas liječe mentalno i fizički, a pronaći ćete ih u Termama Olimia u živopisnom slovenskom Podčetrteku na granici s Hrvatskom. Tamo ćete otkriti i najnovije proljetne wellness trendove.

Jeste li ikad vježbali ai chi?

Svjesnost o vlastitim potrebama nova je životna mantra koja nas je dovela do promjena u načinu opuštanja. Umjesto iscrpljivanja i stalnog pomicanja osobnih granica, sve više prihvaćamo svjesniji pristup i slušamo tijelo. Tijekom fizičke aktivnosti manje se fokusiramo na praćenje kalorija i fizički rezultat, a više na dobar osjećaj kakav nudi primjerice joga. Za posve novo iskustvo Wellness Orhidelia u Termama Olimia nudi ai chi. Ove vježbe u vodi pomoću 19 kretnji (kati) u ritmu od 14 do16 udisaja u minuti, jačaju i opuštaju čitavo tijelo. Duboki udisaji i izdisaji, uz postepeno dodavanje kretnji, aktiviraju proces tjelesnog rasterećenja.

Limfnom drenažom ususret ljetu

Sve smo svjesniji uloge limfnog sustava u podršci imunitetu i eliminiranju toksina, uklanjanju viška tekućine, smanjenju celulita, kao i poboljšanju probave. Limfna drenaža potaknut će protok limfe, ali i razbiti adhezije fascija u tkivu koje stvaraju celulit. Sad je savršen tajming da se  pripremite za ljeto i sezonu kupaćih kostima. Centar zdravlja Olimia nudi 20-minutnu ili 40-minutnu limfnu drenažu. Zbog čega ne obaviti i brzu i kvalitetnu dijagnostiku: od mjerenja šećera i kolesterola u krvi do procjene cirkulacije i utvrđivanja biološke dobi. Ljepota i zdravlje idu ruku pod ruku.

Zajedno do zdravih navika

Obiteljsko wellness putovanje pridonosi jačanju zajedništva i stvaranje zdravih navika kod djece i kod roditelja. Imate li djecu i žudite li za takvim odmorom odaberite Family paket Terma Olimia s gratis boravkom za dvoje djece i pravac Family Wellness Termalija. U labirintu bazena klinci će uživati na toboganima, zidu za penjanje, 7D kinu ili pješčanom igralištu; mame s bebicama opustit će se u Termalija Relax zoni sa sobama za dojenje, presvlačenje i odmor, a tu su i multimedijalna soba za veliku i malu djecu, a tu su i najveći wellness centar i Svijet sauna u ovom dijelu Europe.

Više o ponudama Terma Olimia, saznaje OVDJE.

Više

Putovanja

Ulazak u termalne centre možete jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.

Duh i tijelo

Nakon ljetnog godišnjeg odmora i obilja sunca i soli, mnogima je potrebna dubinska regeneracija kože. UV zrake su učinile svoje, koža je pomalo dehidrirana,...

Putovanja

Ako volite adrenalin, zabavu, uživanje na vodenim toboganima, ovog ljeta morate posjetiti Aqualunu, termalni park na samoj granici Hrvatske i Slovenije.

Putovanja

Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.