Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Pronađite ljubav online

Još nisam isprobala…


Puno puta sam naišla na razne reklame koja vas pozivaju da ljubav pronađete bez pretjeranog izlaganja, iz udobnosti svog naslonjača… Hmm…vrlo praktično ako ništa drugo. Kako nisam bila u potrazi za ljubavlju nisam nikad pokušala nešto takvo, ali sam pročitala različita iskustva pa kad već nemam jedno svoje, evo jedno koje će vam sigurno biti zanimljivo…

"Dobro, sve je počelo prije oko 4 mjeseca kada sam po prvi put odlučio pokušati naći ljubav preko interneta. Nikad nisam doživio taj mistični osjećaj koji se zove ljubav, tako sam mislio da nemam što za izgubiti. Pridružio sam se besplatnoj dating stranici, zapravo, prijavio sam se na dvije besplatne dating stranice, ali kasnije sam napustio jednu jer sam otkrio neke 'skrivene troškove'. Dakle, listao sam kroz ovu dating stranicu, pregledavajući sve njene pogodnosti, i naravno gledajući profile svih lijepih žena. Tako sam naišao na jednu djevojku koja mi je izgledala neobično poznata. Nisam mogao znati tko je ona, ali znao sam da sam njeno lice već bio vidio. Pokazalo se da se ona rodila i odrasla oko 8 sati od mene tako da je mogućnost da smo se prethodno sreli bila vrlo mala. I ja sam tako poslao poruku ovoj djevojci, koja me je odmah zaludjela, mislim, bila je veoma privlačna, tako da sam joj poslao poruku preko dating stranice i čekao odgovor. Oko dva dana kasnije, kada sam je posve zaboravio, dobio sam sljedeću poruku, 'O Bože, izgledaš mi poznato, poznajem li te ja?', čudno, zar ne?

Prethodno nisam spomenuo da mi se učinila poznata tako da je to bilo upravo čudno. Dobro, neko smo vrijeme proveli na chatu, vjerojatno oko mjesec ili dva prije nego smo stvarno odlučili da je odem posjetiti. Ok, otišao sam u njezin grad te smo se sreli, ručali smo i pričali kako je neobično što nam se činilo da se poznajemo iako smo se prethodno sreli samo online.

Kada smo završili s ručkom odlučili smo otići u kino. Nakon toga otišli smo u njen stan, a s obzirom smo malo popili, predložila je da ostanem kod nje tako da ne moram voziti 8 sati nakon što sam konzumirao alkohol. Kada smo ušli u njenu kuću, odvela me je u dnevni boravak i ostavila rekavši kako će se odmah vratiti. Pogledao sam kompjutor te sam vidio tu besplatnu dating stranicu na monitoru preko koje smo se sreli, pomislio sam kako mi je išla poslati poruku. Upalila svjetlo kada je ušla u sobu i onda sam se zapanjio.

Vidio sam njene obiteljske fotografije na zidovima i na jednoj fotografiji ugledao sam moje roditelje, tete, tetke… ova djevojka mi je izgleda bila u rodu! Ja sam poskočio i rekao… ovo je moja mama… a ovo moj otac. Ona je ispustila čašu vode i u kratkom trenu oboje smo prasnuli u smijeh… pokazalo se da sam na dating stranici sreo svoju treću rodicu, nisam je vidio otkad sam bio mali, zato mi se učinila poznatom, igrao sam se s njom kada god bi se naše obitelji srele…

Dakle, poanta priče je da ako se odlučite koristiti dating strancima … ili ih već koristite… možda ćete trebati prvo dobro upoznati osobu s kojom komunicirate online… mi smo sada dobri prijatelji, pa tako ništa nije baš bilo uzalud."

Autor: Joe Davidson (piše zanimljive članke za KissCafe o besplatnim online dating stranicama)

Vaša Ivana
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Suncokreti na oblacima

Često se kraj odnosi na rastanke, odvajanja, razvode, prestanke prijateljstva. Međutim, ne mora kraj nečeg doslovno značiti baš kraj – kraj.

Seks i osjećaji

Prevara u ljubavnom odnosu jedna je od težih izdaja i treba vremena da čovjek nakon ovakvog neugodnog iskustva povrati povjerenje u ljude.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.