Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kućni ljubimci

Pronađite Moma!

Projekt koji će vas zabaviti

Tisuće ljudi svakog dana traži Moma – simpatičnog Border collia koji putuje svijetom i skriva se na najneobičnijim mjestima. On i njegov suputnik, ujedno i fotograf, Andrew Knapp pravi su avanturisti. Njihovo je igralište cijeli svijet – zabačene ulice, urbane vile, zelena prostranstva pa i olupine automobila.

moma1Uz sve to ovaj dvojac je izdao i knjigu ‘Pronađi Moma: Knjiga fotografija‘, a svi fanovi njihove najnovije dogodovštine mogu pratiti na blogu kojeg Andrew svakodnevno nadopunjuje novim fotografijama.

Stanite na trenutak i odagnajte sve brige upijajući sve ljepote ovog svijeta. Pronađite Moma – ako možete!

moma25 moma23 moma22 moma20 moma16 moma13 moma6 moma5 moma4 moma3

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Vojvoda od Clayborna čovjek je besprijekorna ugleda koji vodi doličan život i nema nimalo strpljenja za frustrirajuću, ali i fascinantnu ženu koja bi mogla...

Darivanje

U ovom zabavnom i praktičnom vodiču autor pomno analizira svaki taj tip i nudi konkretna rješenja problema, te savjete za buđenje kreativnosti i motivacije.

Darivanje

Venecija je u romanu putopisu Aleksandre Orlić puno više od impresivne kulise: Venecija je šifra koja otključava tajne pretince junakinjinih trauma, zabluda i ljubavi.

She Book Club

Baš kao ti briljantno je promišljen, nježan, ali i brutalno smiješan roman o bezglavom zaljubljivanju i nepredvidivim životnim obratima, ljudska priča koja će vas...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.