Prosinac u Bershki

Posljednja kolekcija koja dolazi iz ovog popularnog brenda za mlade obiluje komadima koji su kao stvoreni za pokazivanje gradom i korištenje u slobodno vrijeme. Ugodne i udobne majice i traperice, suknje i haljine zanimljivih krojeva i upečatljivih boja modni su imperativ u Bershki ovu zimu.

Sportska elegancija koja obiluje zanimljivim detaljima koji daju cijeloj kolekciji poseban štih i privlače poglede bilo da se radi o odjevnim kombinacijama koje se više oslanjaju na akromatske tonove ili onima koje pršte bojama.

Da kombinacija može biti nimalo dosadna iako su u pitanju crne hlače i bijela mjica s printom, dokazuju svijetlo roza jaknica i čipkaste crne rukavice. Siva pak okombinacija je dobila na efektnosti dodavanjem pismo torbice u srebrnoj boji.

Bijele hlače i crna majica s printom ponovno 'začinjene' čipkastim crnim rukavicama ali ovaj puta uz dodatak florouscentno roze. Druga kombinacija sae također oslanja na akromatske tonove upotpunjene s rozim rajfom i crnim štucnama

Efektna narančasta kožna jakna ne može proći nezamjećeno niti ostaviti ravnodušnim, gležnjače u istj boji u kombinaciji sa zelenim šalom odlično 'dižu' casuall kombinaciju tajica i majice.

Haljina efektnog kroja i zanimljivog printa postaje neodoljiv komad ukombiniran šalom u obliku velike pletenice. Haljina s geometrijskim oblicima atraktivnija je u kombinaciji sa širokim gotovo prozirnim kardiganom.

Vedre i žarke boje djeluju atraktivno i upečatljivo kada su kombinirane s crnom, bilo da se radi o haljini  ili pak o različitim komadima sparenima međusobno.

Haljina s printom koja pršti bojama dobiva na ozbiljnosti nošena s crnim sakoom. Traperice i narančasti detalji na majici i čizmama odlično se nadopunjuju s mrežastom smeđom tunikom.