Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Provokativna kampanja Ivice Skoke

Autorska kolekcija DIVA bit će predstavljena na Perwoll Fashion.hr-u

Poznati domaći modni dizajner Ivica Skoko koji svojim ženstvenim dizajnom već godinama intrigira domaću modnu publiku predstavlja provokativnu kampanju za autorsku kolekciju DIVA koju će u suradnji s poznatim make up brandom Illamasqua prikazati na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u.

Protagonistice kampanje pripadnice su različitih generacija, tri dive jedinstvene osobnosti, ali jednako snažno izraženog karaktera – one su Diva Galaksija, prva hrvatska drag queen, 84-godišnja Bessie Antoaneta Milić koja se izvrsno snašla u ulozi modela te mlada Neva Cirkveni koja gradi uspješnu karijeru u svijetu modelinga.

Ivica Skoko_Diva (5)Kampanju potpisuje etablirani modni fotograf Šime Eškinja dok je styling kose djelo Katice Topčić za Kevin Murphy. Poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy osmislila je styling modela, a zaslužna je i za jedinstveni make-up koji potpisuje Illamasqua.

Ivica Skoko_Diva (3)‘Nisam se puno odmaknuo od svog bazičnog izričaja, no ubacio sam nekoliko boja tako da ovoga puta moji modeli nisu u crnim večernjim haljinama iako su mi one najdraže i moj zaštitni znak. Koristio sam trodimenzionalnu čipku i aplikacije iste što je pridonijelo finoći modela. Ovoga puta vratio sam se voljenim divama… Danas u 21. stoljeću želim predstaviti divu kao senzualnu i ženstvenu bez obzira koliko godina ima, čime se bavi, kakav joj je lifestyle ili je možda drag queen. Ovom kolekcijom slavim ženu i njezinu ljepotu u svim generacijama. Logičan odabir za make up kolekcije DIVE upravo je Illamasqua zbog slične filozofije koja slavi posebnost, individualizam i toleranciju.’, pojasnio je Ivica Skoko.

Ivica Skoko_Diva (6)Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Ivice Skoke u suradnji s Illamasquom koja ujedno potpisuje službeni make up događanja, na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 19:30h.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Sezona crvenog tepiha je otvorena, a jedan od Hrvaticama omiljenih dizajnera svečanih haljina, Ivica Skoko sljedećeg tjedna održat će reviju na kojoj predstavlja novu...

Moj dom

Naš vodeći modni dizajner Ivica Skoko, koji nas više od 25 godina oduševljava svojim glamuroznim, elegantnim i romantičnim kreacijama, odlučio je proširiti svoj kreativni...

Fashion report

Brojni poznati obožavatelji i prijatelji proslavljenog dizajnera uživali su na Krku u nesvakidašnjoj modnoj reviji.

Fashion report

Ožujak je u ateljeu modnog dizajnera Ivice Skoke tradicionalno rezerviran za novi bridal lookbook kojim dizajner predstavlja najnovije modele i trendove za nadolazeću sezonu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.