Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Morning brilliant blonde bride dress try on ore

Trendovi

Provokativno, zavodljivo i seksi: korzet!

Omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta.

Još od davnih dana korzet je bio važan odjevni predmet. Razvijao se neprestano uz modne trendove, a žene, kao i muškarci, nosili su ga kako bi promijenio izgled njihovih tijela i učinio ih privlačnima. Vrhunac svoje popularnosti dosegao je u viktorijansko doba, kada se često nosio i kao vanjski dio odjeće. Sigurno ste barem jednom u životu otvorili Google u potrazi za savjetima kako se osjećati seksi i lijepo. Snažne smo i samosvjesne žene pa sve lakše priznajemo da ponekad odlazimo u kupnju nove odjeće, obuće i raznih modnih dodataka kako bismo probudile taj uspavani osjećaj da smo privlačne i lijepe. Sigurno nas ni toliko omiljena čokolada ne može zadovoljiti kao dobar komad odjeće koji je krojen baš po našoj mjeri. S druge strane, mnoge žene pod pritiskom medija, modnih časopisa i trenda mršavosti, koji je ruku na srce, zahvatio cjelokupno naše društvo, nisu zadovoljne svojim tijelima. Sve se mi u nekom trenutku života borimo s osjećajem da nismo dovoljno lijepe, privlačne; uspoređujemo svoja tijela s tijelima foto-modela, slavnih pjevačica ili glumica. Zaboravljamo na Photoshop, filtere i slično. Normalno je da taj osjećaj nesigurnosti prođe s godinama ili iskustvom, kada se prihvatimo onakvima kakve jesmo. Korzet je kroz stoljeća ohrabrio mnoge žene da ponosno nose svoja tijela. Naglašavajući njihovo poprsje i struk, oblikovao je savršenu figuru i ubrzo postao omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta. Oblikuje zanosne obline naglašavajući time ljepotu ženskog tijela. Pretvara jednostavne i stidljive žene u sofisticirane dive svjesne svojih ženskih atributa i ljepote!   Osim što korzet postaje modni izričaj, on je i dan-danas neizostavan dio odjeće za svadbu ili neku svečanu priliku. Mijenjao je izgled tijekom povijesti, no njegova zadaća ostala je ista – oblikovati žensku figuru, istaknuti grudi, poravnati ženski trbuščić. Korzet može biti zabavna stvar, da ne spominjemo koliko može biti seksi! A onda… Ne postoje granice… nabavite korzet, nabacite ulogu – i neka igra započne!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Vrijeme je darivanja, a ako ste u potrazi za idealnim božićnom poklonom predlažemo komade iz zimske kolekcije poznatog austrijskog brenda Palmers, poklon je koji...

Fashion report

Yalea, jednako kao i She.hr, želi podržati žene u njihovim izborima, želi podržati njihove talente, nagraditi njihovu osobnu i prirodnu ljepotu.

Trendovi

Od luksuza za vrijeme rata do simbola ženstvenosti.

She Book Club

Je li mlada Ruth Butterham zanesena luđakinja ili hladnokrvna ubojica? Žrtva ili zločinka?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.