Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Morning brilliant blonde bride dress try on ore

Trendovi

Provokativno, zavodljivo i seksi: korzet!

Omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta.

Još od davnih dana korzet je bio važan odjevni predmet. Razvijao se neprestano uz modne trendove, a žene, kao i muškarci, nosili su ga kako bi promijenio izgled njihovih tijela i učinio ih privlačnima. Vrhunac svoje popularnosti dosegao je u viktorijansko doba, kada se često nosio i kao vanjski dio odjeće. Sigurno ste barem jednom u životu otvorili Google u potrazi za savjetima kako se osjećati seksi i lijepo. Snažne smo i samosvjesne žene pa sve lakše priznajemo da ponekad odlazimo u kupnju nove odjeće, obuće i raznih modnih dodataka kako bismo probudile taj uspavani osjećaj da smo privlačne i lijepe. Sigurno nas ni toliko omiljena čokolada ne može zadovoljiti kao dobar komad odjeće koji je krojen baš po našoj mjeri. S druge strane, mnoge žene pod pritiskom medija, modnih časopisa i trenda mršavosti, koji je ruku na srce, zahvatio cjelokupno naše društvo, nisu zadovoljne svojim tijelima. Sve se mi u nekom trenutku života borimo s osjećajem da nismo dovoljno lijepe, privlačne; uspoređujemo svoja tijela s tijelima foto-modela, slavnih pjevačica ili glumica. Zaboravljamo na Photoshop, filtere i slično. Normalno je da taj osjećaj nesigurnosti prođe s godinama ili iskustvom, kada se prihvatimo onakvima kakve jesmo. Korzet je kroz stoljeća ohrabrio mnoge žene da ponosno nose svoja tijela. Naglašavajući njihovo poprsje i struk, oblikovao je savršenu figuru i ubrzo postao omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta. Oblikuje zanosne obline naglašavajući time ljepotu ženskog tijela. Pretvara jednostavne i stidljive žene u sofisticirane dive svjesne svojih ženskih atributa i ljepote!   Osim što korzet postaje modni izričaj, on je i dan-danas neizostavan dio odjeće za svadbu ili neku svečanu priliku. Mijenjao je izgled tijekom povijesti, no njegova zadaća ostala je ista – oblikovati žensku figuru, istaknuti grudi, poravnati ženski trbuščić. Korzet može biti zabavna stvar, da ne spominjemo koliko može biti seksi! A onda… Ne postoje granice… nabavite korzet, nabacite ulogu – i neka igra započne!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Fashion report

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši...

Fashion report

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju.

Trendovi

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.