Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Prsten otkriva preljubnika

Obuzdajte partnera natpisom koji se urezuje u prst

Recentne studije u SAD-u i Europi tvrde da čak 45-55 posto udanih žena i 50-60 posto oženjenih muškaraca barem jedanput tijekom braka prevari bračnog partnera! Jesu li preljub i nevjera postali stil života ili su na neki način to oduvijek i bili? U potrazi za načinima kako zadržati partnera u sigurnoj bračnoj luci naišli smo na zanimljivo rješenje koje je osmislila ekipa stranice TheCheeky.com.

Naime, ako sumnjate u vjernost svojeg supružnika možda biste se trebali zapitati za budućnost vaše veze ili pak rješenje svojeg problema potražili u prstenu koji sa svoje unutrašnje strane ima ispupčen natpis ‘I’m Married’ koji se prilikom nošenja utiskuje u prst. Stoga ako vaša bolja polovica prilikom izlaska u klub naglo mijenja lice pretvarajući se ‘seksualnog manijaka’ na ovaj način možete barem spriječiti nijekanje braka.

muz koji varaOvaj zanimljiv prsten napravljen je od titanij i na prvi pogled izgleda poput obične burme. Ako niste jedan od konvencionalnih parova koji običavaju stavljanje datuma vjenčanja ili imena s unutarnje strane ovih malih simbola ljubavi ovaj je prste idealno rješenje za vas. Iako mnogi naglašavaju neprocjenjivost vjernosti i povjerenje, ovaj njezin oblik stajat će vas tek 550 američkih dolara.

I dok su izumitelji prstena na umu imali humorističnu konotaciju, njegov plasiranje na tržište potaknulo je brojna pitanja poput: zašto se vjenčati osobom kojoj ne vjerujete ili što potreba za ‘žigosanjem’ govori o vašoj vezi?

vjencanje tekstVećina komentara kritizira ovaj prsten i njegove korisnike kao potkopavanje same biti braka u čijoj se srži nalazi povjerenje, dok neki u prstenu pronalaze alternativu za sve popularnije tetovaže na prstenjaku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Dobar posao

Nažalost, ljude 'teškog' karaktera i negativne odnose pune konflikata ne možemo samo tako eliminirati iz života, posebno ako poteškoće imamo s članovima obitelji, kolegama...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.