Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Prve Gucci eko-torbice

Luksuzni talijanski brand pridružio se akciji očuvanja prirode

Jedan od najpoznatijih talijanskih modnih brendova, Gucci proizveo je novu eko- verziju svojih poznatih modela torbi ‘Jackie’, ‘Hobo’ i ‘Tote’. Upravo te torbe sadrže potpune informacije o podrijetlu- govore o uzgoju krava od čije kože su napravljene, od njihova postanka do samog proizvoda. Uz torbu je priložena svojevrsna deklaracija kako bi kupci znali što su kupili.Torbe su ekskluzivno napravljene od stoke uzgojene na brazilskim rančevima koji ne utječu na nestajanje amazonskih kišnih šuma pa su tako torbe obilježene i brendom Green Carpet Challenge. Inače, taj je zeleni projekt 2009. godine osnovala žena poznatog glumca Colina Firtha, Livia, kako bi podigla svijest o humanosti u globalnoj modnoj industriji.Livia Giuggioli, talijanska filmska producentica želi da ove deklaracije budu budućnost modnih brendova, pogotovo onih koji drže do svog imena. Putovnice koju će svatko dobiti uz torbu objašnjavaju cijelu povijest nastajanja torbice. Izvršna potpredsjednica modnog brenda Gucci, Diana Zanetto izjavila je kako se nada da su oni samo pokrenuli nešto što će drugi brendovi modne industrije slijediti.

‘Kupci se mijenaju. Danas više nisu zadovoljni samo s lijepim proizvodom. Sada žele znati od kuda dolazi proizvod i kako je napravljen’, objasnila je potpredsjednica ovaj eko- korak talijanskog brenda.Talijanski brend inače je poznat po korištenju prave kože I krzna u svojim kolekcijama pa je ovaj obrat eko- koži iznenadio mnoge, iako im nije prvi taka izlet. U suradnji s brendom Green Carpet Challenge prošle su godine napravili smoking kojeg je španjolski glumac Javier Bardem nosio na svjetskoj premijeri filmskog hita ‘Skyfall’.

Osim smokinga od 100%-tne organske vune, pamuka i recikliranog satena i eko torbica kojima je Gucci pokazao je kako je prijatelj prirode, donirat će i 50.000 eura za ‘National Wildlife Federation’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Đumbir možete koristiti u različitim pripravcima kako bi vam koža bila sjajna, zdrava, čista i zaštićena.

Darivanje

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.