Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Prve Lego cipele

Britanski je dizajner svojom vizijom ovosezonskih cipela izazvao podijeljene reakcije javnosti.

Finn Stone britanski je kipar i dizajner širokog dijapazona djelovanja – dizajnira pokućstvo od pleksiglasa, posuđe, nakit i odjeću. Ono što ga izdvaja iz mase je njegova ekscentričnost kada se o umjetnosti radi, a dizajn mu je zabavan, funky i uistinu fascinantan.

Stone je nedavno svojom kolekcijom cipela za sezonu proljeće/ljeto 2011 izazvao podijeljene reakcije javnosti, a tome je tako jer ih je odlučio složiti iz, ni manje ni više nego – Lego kockica.Ukupno je izradio 12 pari cipela nazvanih Leg-go Stilettos koje se mogu nabaviti u Byard Art Gallery u Cambridgeu po dosad još nepoznatoj cijeni. Ono što nas oduševljava je ideja, a ako ste dovoljno maštoviti, spretni i, što je najvažnije – hrabri da biste ih i nosili, možete izraditi vlastite unikatne cipele.Ali čemu stati na tome? Ako tražite novi hobi, počnite slagati "legiće". Torbice, svijeće, cipele, vaze – mogućnosti je bezbroj, a vaša je mašta jedino što se nikako ne smije obuzdati.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Kako bi što uspješnije organizirali svoj ormar za kasno ljeto, ne zaboravite zaviriti u Mass webshop gdje vas čeka inspiracija za niz šarmantnih stylinga.

Dizajn

Razgovarali smo s Rodom Whiteom, dugogodišnjim direktorom dizajna tvrtke TP Vision, nositelja globalne licence za Philips TV & Sound proizvode.

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Moj dom

Adaptacija doma zahtjeva puno vremena i truda, no kvalitetno napravljen plan i nacrt, osigurava dom iz snova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.