Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Funbox

Ptice na žicama skladale melodiju

Umjetnosti koju samo rijetki prepoznaju

Biraju li ptice svoje mjesto nasumično ili se radi o umjetnosti koju samo rijetki prepoznaju? Pročitajte tekst do kraja i saznajte odgovor na to pitanje.

‘Čitajući novine jedno jutro ugledao sam ptice na električnim vodovima’, s ponosom naglašava autor videa Jarbas Agnelli. ‘Izrezao sam sliku i prateći položaj ptica napravio melodiju’, dodaje Agnelli.

Glazbeno djelo rezultat je interpretacije ptica na žicama, a napravljeno je prema fotografiji Paula Pinta. Iako video završava prikazom praznih vodova, kako bi se dobio glazbeni efekt, ove pernate životinje u stvarnosti su ostale još uvijek na svojim mjestima stvarajući najdivnije note.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Susret s umjetnošću u skrivenim ulicama, zaboravljenim prolazima, krošnjama zagrebačkih parkova i zakutcima Gornjeg grada „Okolo“ ove godine zakazuje po šesti puta.

Putovanja

Kineske opere nose naziv u skladu s regijom u kojoj su nastale a porijeklo vuku iz pjesama i plesova drevnih naroda s prostora Kine...

Zanimljivosti

S četrdesetak portreta pod nazivom Didi – svijet žene, novinarka i umjetnica Dijana Čović odlučila se simbolično baš na Dan žena ponovo predstaviti zagrebačkoj...

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.