Puni se line-up Dimensions festivala

Dimensions festival je novi festival elektronske glazbe koji će se održati na jedinstvenoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule u organizaciji britansko-hrvatskog tima koji je zaslužan za globalni uspjeh Outlook festivala, najvećeg europskog događanja bass glazbe posljednjih godina, dobitnika prestižne nagrade UK festival awards za najbolji festival europskog kontinenta, o kojem bruji svjetska glazbena i elektronska scena.

Dimensions festival će od 6. do 9. rujna ugostiti svjetske i regionalne poznate izvođače techno, house, deep dubstep, drum & bass i srodnih elektorničkih stilova koji će nastupati na nekoliko pozornica unutar tvrđave Punta Christo, na dnevnim chill out pozornicama na plaži i na brojnim zabavama na brodovima.

Potvrđeni izvođači prvog Dimensions festivala su Carl Craig presents 69 Live, Little Dragon, Moodymann, Four Tet live, Theo Parrish, Mount Kimbie live, Marcel Dettmann, Ben Klock, Joy Orbison, Dyed Soundorom, Gold Panda, Cassy, Scuba, Surgeon, Shackleton, Jimmy Edgar, Todd Terje, Levon Vincent, Roman Flügel, Floating Points, Andrew Weatherall, Mala – Digital Mystikz, Kode 9, John Talabot, Boddika, Axel Bowman, Kassem Mosse, Kyle Hall, Blawan…  a cjelokupan popis izvođača možete naći OVDJE.
Na Dimensions festivalu se očekuje par tisuća gostiju iz inozemstva, a za posjetitelje iz Hrvatske i zemalja regije osiguran je posebni kontingent jeftinijih ulaznica po cijeni od 650 kn koje se mogu kupiti u svim poslovnicama Ticketproa ili putem interneta na njihovoj web stranici.

Promotivni party festivala pod nazivom Dimensions & Slurp! launch party održati će se ovu subotu 9. lipnja u klubu Sirup u Zagrebu gdje će se za dobru zabavu i najavu festivala pobrinuti legenda regionalne elektronske scene Eddy Ramich, te rezidenti Sirupa Dav, Jan Frensin i Examine