Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Puno volumena za tanku kosu

S Kerastase Volumorphose postižete do jučer nemoguće.

U salonu Ruža Institut Kerastase predstavljen je jučer kozmetički preparat za kosu Kérastase Volumorphose Intra Cylane™, prvi profesionalni pojačivač tanke kose koji transformira njenu strukturu i stvara volumen.

Uz nazočnost zaštitnih lica Ruže, Vanne i Vanje Halilović, u opuštajućem ozračju poznatog frizerskog salona i uz zvuke ugodne glazbe, delicije Ane Ugarković kreirane u zelenoj i bijeloj boji te uz kromoterapiju i posebnu masažu vlasišta – prikazan je ritual njege Volumorphose, dostupan isključivo kao tretman u salonu.

Stvarnost, a ne san

– San svih žena s tankom kosom jest prekrasan volumen, međutim, zbog slabe strukture takve kose frizura vrlo lako gubi oblik. Da je riječ o značajnom segmentu populacije, govori podatak da 43 posto žena ima tanku kosu. Stoga Kérastase predstavlja Volumorphose, prvi profesionalni pojačivač tanke kose, koji transformira njenu strukturu i stvara volumen – napominje Nikolina Kisić Mamić iz salona Ruža Kerastase.

San o bujnoj, sjajnoj i njegovanoj napokon je ostvaren i dostupan, i to u obliku eksluzivnog rituala njege Volumorphose. Tehnologija Volumorphosea bazira se na česticama Silaniuma koje su se rabile u staklarskoj industriji zbog hidroaktivirajućih sposobnosti, tj. sposobnosti ukrućivanja u dodiru s vodom. Nakon godina istraživanja naši su laboratoriji uspjeli prilagoditi njegova svojstva na kosu i kreirali molekulu Intra Cylane™.

Volumen za pet do deset pranja

Kada se ubrizga u unutrašnjost vlakna, ta se patentirana molekula ukrućuje uz pomoć vode te pri tome stvara trodimenzionalnu mrežu unutar vlakna koja kreira novu pojačanu strukturu vlakna, 21 posto snažniju. Tako pojačano vlakno pretvara tanku kosu u debelu i snažniju. Kosa postaje podatnija za stiliziranje, no ne gubi mekoću na dodir.

Volumorphose se može dobiti isključivo u salonu, Ritualom Volumorphose. Vrijedi spomenuti kako je cijena tretmana tim proizvodom 190 kuna, a učinak aktivnih sastojaka u kosi traje između 5-10 pranja. Iznimno je ugodnog cvjetno-drvenastog mirisa koji jednostavno poziva na wellness. Prevladavaju ljubičica, šljiva, jabuka i mošus.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Keune Haircosmetics prva je nizozemska marka za njegu kose koja je lansirala NFT.

Savjeti i preporuke

Ne postoji žena koja ne mašta o zdravoj, gustoj, sjajnoj i njegovanoj kosi.

Trendovi

Rješenje za frizzy kosu nalazi se u jednoj maloj bočici, s gotovom čarobnim djelovanjem pod nazivom K18 Hair.

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Advertisement