Put kojim rjeđe se ide

Proljeće se ne odnosi samo na buđenje prirode i toliko dugo iščekivano sunce, već utječe i na raspoloženje ljudi, buđenje organizma i optimizam u razmišljanju. Nakon tmurnih i hladnih dana tokom ove zime, dolazi vrijeme energije, optimizma i sreće. Iskoristite to vrijeme za sebe i okrenite novu stranicu! Ne čekajte da Vam sreća padne s neba i sami je potražite na stranicama Mozaikovih noviteta.

Među popularnim naslovima su 'Put kojim rjeđe se ide', naslov koji je ušao u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu. Zatim 'Tišina', knjiga koju smo vam nedavno dijelili u kojoj možete otkriti snagu introvertiranih osoba u glasnomu svijetu te ''Zahvalnost'' najprodavanije autorice popularne psihologije slavne Louise L. Hay i drugih.

'Put kojim se rjeđe ide' autora dr. M. Scotta Pecka jedna je od onih knjiga koje su imale dubok i jak utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja. Prevedena je na više od 25 jezika, no pisana je   bezvremenskim jezikom koji ne poznaje granice u razumijevanju, te nam omogućava istražiti prirodu ljubavnih odnosa vodeći nas ka novoj životnoj ispunjenosti i spokojstvu.

Pomaže nam uočiti i razlikovati ovisnost od ljubavi, kako postati senzibilniji roditelj i na kraju pomaže nam otkriti svoj vlastiti identitet. Prepoznavajući činjenicu, navedenu u čuvenoj uvodnoj rečenici svoje knjige, kako je život težak i dugotrajan put duhovnog sazrijevanja, dr. Peck ne plaši svoje čitatelje već ih vrlo nježno vodi kroz teški i bolni proces promjene prema višem stupnju samorazumijevanja.

'Želja nam je u svojoj knjižnoj ponudi objediniti klasične priručnike poput knjige 'Put kojim rjeđe se ide' koji su se posljednjih desetljeća pokazali učinkovitima i omiljenima i koji su pomogli milijunima ljudi s onima koji otvaraju nove puteve na području samopomoći i koji su svoju kvalitetu već po izlasku dokazali brojnim priznanjima, znanstvenom osnovom i prihvaćanjem čitatelja', istaknuo je glavni urednik Mozaika knjiga Zoran Maljković.

Zato knjigu u ruke i proljetno buđenje prirode iskoristite za buđenje vlastita uma, a ne samo tijela.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga
vam poklanja 2 primjerka knjige Put kojim rjeđe se ide autora dr. M. Scotta Pecka.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom PUT te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Na koliko je jezika prevedena knjiga 'Put kojim rjeđe se ide'?

Vaše prijave primamo do 21. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Marija Rajić i Ivančica Mutak.