Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Putovanja za dugo toplo ljeto

Gdje na odmor uz PBZ Card Jumbo Travel Services?

U katalogu PBZ Card Jumbo Travel Servicesa – Ljeto 2010., pregršt je ponuda za putovanja, što na Jadranu, na najpoznatijim odredištima Sredozemlja, dalekim zemljama ili pak na krstarenju.

Želite li se odmarati na domaćem žalu i uživati u ljepotama svoje obale, priuštite si odmor u najljepšem kristalnom moru Jadrana, prirodnim ljepotama i blagodatima lijepe naše. Ponuda ljetovanja na Jadranu uključuje smještaj u većini većih i manjih ljetovališta na hrvatskoj obali.

Za one željne aktivnog odmora, preporučujemo ljetovanje u Istri, koja doista nudi mnogo različitih sadržaja svojim gostima. Vinske ceste, izuzetno bogat program ljetnih događanja, poznate fešte, uređene biciklističke staze, sportski tereni i sportske manifestacije ono su što je dodatna vrijednost Istre kao ljetovališnog odredišta. Iz ponude PBZ Card Jumbo Travel Servicesa izdvojili bismo Poreč i Rovinj koji su zbog uređenosti okoliša i plaža te brojnih drugih sadržaja, vjerojatno najbolji odabir ove godine. Smještaj je moguć u hotelima različitih kategorija, od 3 do 5 zvjezdica.

Kvarner i srednji Jadran obično su najpopularniji u vrijeme proljetnih i jesenskih praznika, no u posljednje vrijeme sve je više vrlo dobrih hotela s kvalitetnim fitness i SPA centrima, u kojima se može doživjeti odmak od svakodnevice i kvalitetno se odmoriti.

Dalmacija je, pogotovo posljednjih godina, hrvatskim gostima postala najzanimljiviji dio Jadrana. Jumbo Travel Services svojim gostima nudi smještaj u hotelima od sjeverne do južne Dalmacije u hotelima 2 do 4 zvjezdice. Izbor hotela je raznolik te će svatko pronaći svoju idealnu oazu opuštanja tijekom ljetnih praznika.Iz bogatog izbora mediteranskih odredišta izdvajamo Tunis, egipatsku Hurghadu, tursku Antaliju i Alanyu , grčki Santorini. Za one koji se ne žele vezati za jedno mjesto, preporučamo krstarenje sa svjetski poznatim brodskim kompanijama.Ako želite vidjeti sudar kultura, te u najmoderniji grad na bliskom istoku povesti prijateljice u shopping – Dubai je super rješenje. Od 10. do 15. kolovoza možete svjedočiti zašto Dubai zovu gradom budućnosti, razgledati stari dio grada iz vodenih taksija, vidjeti umjetno skijalište Ski Dubai, fotografirati se pokraj najluksuznijeg i najvišeg hotela na svijetu Burj al-Araba, posjetiti veličanstven akvarij s više od 20 morskih vrsta i naravno shoppingirati.

Ako ste pak skloniji istraživanju povijesti, Sirija i Jordan u aranžmanu od 15. do 22. kolovoza vratit će vas na same početke nastanka civilizacije, bilo da je riječ o lokalitetu Petre ili Maalouliju, gdje se i danas govori aramejski jezik. Oduševit će vas i Damask, Mrtvo more te ostala fascinantna odredišta odakle je svijet crpio svoje kulturno nasljeđe.

Zbog čega su Kinezi i njihova civilizacija toliko dugovječni i veličanstveni, počet ćete otkrivati na putovanju od Shanghaia, Zhujiajiaoa, Hangzhoua, Suzhoua i Pekinga u sklopu Kineske ture. Od 29. srpnja do 7. kolovoza možete ostvariti daleko putovanje koje će vas definitivno ostaviti bez daha. Ako ste ovo ljeto željeli otići u dalek i nepoznat svijet, Kina je vaš izbor. Naravno, tura uključuje i posjet Kineskom zidu.

Dašak Orijenta i sporta osjetite u Istanbulu. Jumbo vas vodi na Svjetsko prvenstvo u košarci u Istanbul, i to od 28. do 31. kolovoza. A poslije tekme, možete na tržnice po nakit, začine i ostale zanimljivosti kojih nema za kupiti kod nas.
.
No nije li upravo usred ljeta zanimljivo otputovati u hladnije krajeve kao što je, primjerice Island? Na njega možete odletjeti od 25. do 29. kolovoza. Ako je za vaš ukus irski zeleni otok vaša očekivanja.neće iznevjeriti Dublin, samostan Clonmacnoise, veličanstvena liticu Cliffs of Moher, srednjovjekovni Kilkenny, sve to možete razgledati od 30. srpnja do 4. kolovoza.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Putovanja

Booking.com donosi vam odredišta za istraživanje na temelju osobina vašeg životinjskog znaka.  

Putovanja

I u Kini je crvena boja simbol jednog od najjačih ljudskih osjećaja – ljubavi.

Zanimljivosti

Slavonija i Baranja spadaju među najzanimljivije domaće kontinentalne destinacije

Putovanja

Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a otkad je prošle godine otvoren i Falkensteiner Hotel Kronplatz s pet zvjezdica, ovaj zimski...

Advertisement