Putovanje kroz nesigurnost do beskrajnih mogućnosti

Colette Baron-Reid – intuitivna savjetnica, mediji ‘duhovna kartografkinja’ – poziva vas da iscrtate zemljovid svoje duše, istražite svoj unutarnji svijet i otkrijete svoj skriveni potencijal. U ovoj će vas knjizi povesti na nevjerojatno putovanje kroz pet svjetova: Svijet Duha vaš je dom koji vas povezuje sa svime oko vas i u kojem ćete se orijentirati i usidriti; zatim prolazite kroz Svijet uma, Svijet svjetla, Svijet energije i Svijet oblika kako biste ostvarili osobnu evoluciju i kokreirali s Duhom svoju novu stvarnost.

Na svakom ćete koraku učiti kako ovladati svojom snagom i strah pretvoriti u mogućnost. Nepoznate vode mogu nam izgledati zastrašujuće, ali i čarobno – ako vas mame svojim nagovještajem pustolovine i uzbuđenja, zaronite u njih, istražite ih i otkrijte svoju autentičnost.

 

Ova je knjiga luda, čudesna vožnja na Harleyu, puna humora, mudrosti i uvida. Obožavat ćete ovo putovanje duše koje će vam otkriti čudo vašeg života.                         

 Dr. Christiane Northrup

Tamo gdje ste se prije morali koristiti silom kako bi se nešto pokrenulo, sada ste povezani s Božanskim silama, ali vaša stopala čvrsto stoje na zemlji. Duhovni i fizički svijet više nisu odvojeni. Svjesni ste načina na koji su međusobno isprepleteni na zemljovidu duše. Duhovnost više ne doživljavate samo kad meditirate ili se molite. Ona je dio vašeg svakodnevnog života.

Colette Baron-Reid, obožavateljima poznata kao The Oracle, međunarodno je priznata intuitivna savjetnica, medij i ‘duhovna kartografkinja’.

Gostovala je u televizijskim emisijama Dr. Phil, Oprah & Friends i Today show; u časopisima kao što su Elle i W; te u radijskoj emisiji kao voditeljica iznimno popularne kontakt-emisije Ask the Oracle on Hay House Radio.

Prijevod: Merima Nikočević Ibrahimpašić

Cijena 119,00 kn

Knjiga čeka na vas!Što trebate?

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nezacrtano
  2. Podijelite objavu na Facebooku i podijelite vijest s prijateljima.
  3. Možete lajkati naš Facebook ako već niste.

Prijave primamo do 20. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Svjetlana Blažević.