Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Quantec: dijagnostika budućnosti

Quantec je izuzetno učinkovit, osobito u području dijagnostike – ranog otkrivanja energetske neravnoteže u biopolju ljudi, životinja ili biljaka, jer se otkriva čak i u fazama koje se službena medicina ne može identificirati svojim dijagnostičkim sredstvima jer povuče informacije iz spomenutog morfičkog polja.

Sve je informacija. Svugdje oko nas. Sve je satkano od informacije. Informacija ima sposobnost utjecaja i mijenjanja materije. Npr. ako na TV čujete da je sniženje Nutelle u jednom supermarketu, otići ćete na drugi kraj grada u taj dućan i kupiti još bar jednu staklenku i za sljedeći tjedan. Ako čujete da je rasprodaja vaših omiljenih robnih marki, odlučit ćete se i posjetiti određeni outlet bez obzira koliko udaljen bio. Ako vas informiraju da je na Jadranskom mostu jutarnja gužva nastojat će te je zaobići… Ako saznate za neki trač, izdaju ili prevaru napravit ćete dramu ili scenu, otpisati te ljude iz života u času, a sve sukladno dobivenim informacijama. Dakle, vaš život, akcije i namjere mijenjaju se uslijed informacija.

Isto tako informacija može djelovati na strukturu materije. Kako? Poznati eksperiment s vodom – ako vodi izjavite ljubav i blagoslovite je njeni kristalići zadobit će predivne simetrične strukture. Ako joj se obratite ružni riječima i psovkama, kristali vode se deformiraju i voda iako je kemijski i bakteriološki „čista” i spremna za biće, energetski je prazna i neprijatna.

Zamislite koliko onda informacije utječu na nas i naš život. Informacije nas čine. Satkani smo od njih. Sve one informacije u obliku odgoja, riječi, pogleda, pokreta, uvjerenja, stavova što smo ih slušali i upijali negdje stoji u nama i vibrira u oblaku oko nas. Sve te informacije skupljaju se u morfološkim poljima iskustava, osjećaja, sjećanja svakog pojedinca. U tim poljima, morfičkim poljima sadržano su sve informacije, to je kao skladište informacija. To je to polje svijesti koje nam daje i fizički oblik, to je nevidljiva razina koja formira naš vidljivi svijet. Ljudi su kvantna, informacijska bića jer su sastavljenih od mnogih „programa” i informacija koji ih formiraju na svjesnom i nesvjesnom nivou. Emocije su sidra za sve te programe.

Dijagnostika budućnosti

Zamislite da imate uređaj kojim možete uspostaviti komunikaciju i razmjenu informacija na elektromagnetskoj razini, da možete očitati stanja i informacije unutar tih morfičkih polja. On postoji i zove se Quantec! Quantec je prvi računalni sustav sposoban komunicirati s biološkim sustavima.

Procesom morfološke rezonancije prenose se podatci potrebni za stvaranje na fizičkoj razini. Kada fizičko tijelo rezonira s određenim informacijama morfološkog polja pojavljuju se nove norme li nova ponašanja.
Temeljna zadaća kvantno-informacijske medicine i Quantec terapije je uratiti (USPOSTAVITI) zdravu komunikaciju informacija na elektromagnetskoj razini. Kvantna medicina pokriva sve faze liječenja: prevenciju bolesti, dijagnozu, terapiju, rehabilitaciju i regeneraciju stanične jezgre.

Quantec prepoznaje energetske poremećaje i određuje razinu i uzrok nesklada i među energetskim frekvencijskim pojasima pronalazi one koji vraćaju organizam u ravnotežu. Zatim, s ciljnim objektom, uspostavlja interaktivnu komunikaciju na daljinu prema principima kvantne fizike, nazvanu instrumentalna biokomunikacija. U roku od nekoliko minuta, sustav razgrađuje bioenergetsko polje čovjeka, životinje ili biljke, te daje zaključke i rezultate o svim smetnjama koje su se već dogodile ili će se dogoditi u bliskoj budućnosti. Zatim, uz pomoć računalno potpomognutog program, ponovno uspostavlja ravnotežu zamjenjujući “štetne” informacije sa “zdravom” iz svoje baze podataka, u kojoj više od 100.000 informacija

Quantec je izuzetno učinkovit, osobito u području dijagnostike – ranog otkrivanja energetske neravnoteže u biopolju ljudi, životinja ili biljaka, jer se otkriva čak i u fazama koje se službena medicina ne može identificirati svojim dijagnostičkim sredstvima jer povuče informacije iz spomenutog morfičkog polja. Dijagnoza sa psihosomatskom pozadinom područje je na kojem je Quantec jedinstven u svijetu. U stanju je identificirati psihosomatske uzroke energetske neravnoteže u biopolju , što će na kraju dovesti do problema s bolešću. Većina bolesti ima uzrok upravo u psihosomatici, zbog čega je ovo područje iznimno važno istražiti i pozdraviti, koliko je to potrebno. Quantec se bavi neuro-energetskim reprogramiranjem psihosomatskih obrazaca.

Energetska dijagnostika uključuje “skeniranje” informacijsko-energetske strukture biopolja s ciljem određivanja energetske neravnoteže frekvencija u pojedinim dijelovima tijela.

Dijagnostika i terapija može se provoditi i na daljinu na temelju fotografije, datuma rođenja osobe i još nekih osobnih podataka. Postupak je brz i točan. Rezultati energetske dijagnostike prezentiraju se klijentu i šalju mu putem e-maila.

Energetska dijagnostika može se provoditi preventivno kako bi se utvrdila potencijalna energija i eventualne poteškoće i poremećaji kod klijenata koji nemaju zdravstvenih problema, ali ih zanima njihovo energetsko stanje organizma.

Kada računalo prikuplja sve informacije, ono određuje intervale i trajanje operacije (obično dva/tri sata, a signal obično traje nekoliko sekundi do minute). Instrumentalna biokomunikacija daje ljudskom polju informacije u obliku blagih vibracija danju i noću.

Quantec, se uspješno koristi u zdravstvu, ljudi, životinja, ali i biljaka, također se koristi ekologiji, elektrobiologiji, biološkoj gradnji, sportu, astrologiji i poduzetničkom i financijskom području. Quantec kao pomoć ljudima nije namijenjen za liječenje, ali može poslužiti kao djelotvorna potpora za razne probleme i pomaže vratiti psihofizičku ravnotežu.

Za sve informacije obratite se na www.equilibri-um.hr.

Ne propustite

Istaknuto

Više od 20 godina Sanja Tatalović se bavi terapeutskim radom, koristi mnoge tehnike i održava radionice. Danas ćemo razgovarati o jednoj od njenih radionica,...

Istaknuto

Svi smo mi velike i moćne, no negdje smo zaboravili pročitati upute za uporabu tim moćnim snagama unutar sebe pa su ostale skrivene i...

Događanja

Naš je cilj ponuditi jedinstven i cjelovit program u svrhu podizanja razine životne energije, radosti i optimizma kao bazične prevencije stresa, što će biti...

Sanja Tatalović

Želimo se probuditi u nekim novim scenografijama, u nekom drugačijem danas ili sutra.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.