Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kućni ljubimci

Qushin: I njima je stiglo proljeće!

Odluka je jednoglasna – birate Qushin.

S dolaskom sunčanijih dana, raste i želja vaših čupavaca za nešto brojnijim šetnjama. Vjerujemo, ni vama to ne pada teško jer ipak je stiglo proljeće. Ne želimo olajavati vaše ljubimce, ali prilično smo sigurni da se iz šetnje vrate nešto umorniji nego vi te, čim kroče šapom preko praga, pogledom traže svoj omiljeni kutak za odmor. Kada je riječ o jednom takvom kutku, zasigurno je najbitniji jastuk koji im treba biti savršeno mekan i udoban, a vama se uklopiti u životni prostor. Stoga je odluka jednoglasna – birate Qushin.

Qushin Flora

“Prvi dan proljeća odlučili smo proslaviti na najljepši mogući način, stalnu kolekciju nadopuniti posebnom, proljetnom kolekcijom Qushina za 2017. Ponosni smo što i dalje koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji su jedinstveni na hrvatskom tržištu jer smo svjesni da naši ljubimci to zaslužuju. Nova kolekcija idealna je i za mali makeover vašeg stana jer svoj dom možete uljepšati dekorativnim jastučićima jednakog dizajna. Ono što će posebno razveseliti neke vlasnike ljubimaca jest da se jastuci i dalje mogu personalizirati imenom ljubimca. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk koji želite,” kaže Iva, dodajući kako se u kvalitetu Qushin proizvoda možete i osobno uvjeriti u showroom na adresi Vrbik 10 a, na kojoj se, između ostalog, jastuci i proizvode.

Qushin Mademoiselle

Upravo to je ono što Qushin, brend Ive Goluže, razlikuje od brojnih sličnih proizvoda na tržištu. Ona je osluškivala potrebe svog Coton de Tuleara Baka i dizajnirala Qushin koji već treću godinu ne gubi na popularnosti. Prvi dan proljeća Iva je odlučila obilježiti novom kolekcijom jastuka, Qushin 2go prostirkama pastelnih tonova sa šarenim uzorcima koji će u vaše domove donijeti savršen proljetni makeover. Proljetna kolekcija nosi prigodna imena Flora, Azul, Camo, Mademoissele, Dotty i Balota. Uz to što ćete svojim čupavcima darovati divan ležaj, svoj dom možete ukrasiti dekorativnim jastučićima. Qushini su dostupni u tri veličine, a moguće je kupiti i setove Qushina, gdje uz jastuk možete kupiti dodatnu navlaku. Vaši četveronožni najbolji prijatelji će vam biti zahvalni!

Qushin Mokka

Hrvatski brend Qushin i u 2017. godini uspješno nastavlja poslovnu ekspanziju na tržište Zapadne Europe. Osim što su proizvodi dostupni putem web shopa za cijelo europsko tržište te u renomiranim trgovinama za kućne ljubimce diljem Njemačke, lijepe vijesti su nedavno stigle i iz Londona. Qushin će sredinom svibnja izložiti svoje proizvode i na PULSE ultimativnom boutique sajmu inspirativnih poklona, modernog življenja i modnih dodataka koji pomiču granice dizajna i inovacija u impozantnoj londonskoj Olympiji.

Qushin2go Balota

Više

Dizajn

Uspjeh koji je postigao hrvatski brend Qushin iza kojeg stoji poduzetnica i dizajnerica samog brenda – Iva Goluža, očitovao se u obliku prestižne nagrade EPDA (European...

Kućni ljubimci

Svoje božićne jastuke za čupavce, Rocky i Snow Garden, osnivačica brenda Qushin Iva Goluža ovih je blagdana nadopunila kolekcijom za dom i osobnu uporabu...

Kućni ljubimci

Dva različita Made in Croatia brenda za kućne ljubimce Qushin i Kabanica su upravo krenuli s limitiranom božićnom kolekcijom s preslatkim fotografijama.

Kućni ljubimci

Qushin je novi brend na hrvatskom tržištu pod čijim imenom Iva Goluža osmišljava i proizvodi jastuke i prostirke za pse

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.