Raspirite strast u vezi

Mlakonje? Ne! Hladni, nezaljubljivi i djevojkama poželjni muškarci. Vama je to uzbudljivo jer mu niste zanimljivi. Ali kad se zaljubi, tada se tomu potpuno predaje. Za takvo stanje, kad u njegovu trbuhu plešu leptirići, drage žene, trebate se potruditi.

Razgovor o prošlosti može vas razveseliti

Prisjetite se kako je uopće došlo do toga da ste zajedno ili gdje ste bili i što ste radili kad ste se prvi put zajedno malo više opustili. Komunikacija je bitna za strastvenost vaše veze.

Razgovarajte o tome što mislite o svijetu oko sebe ili o nečemu uzbudljivom što vam se dogodilo toga dana.

Kad imate slobodnoga vremena, tražite pustolovinu

Kino ili odlazak na pizzu izazvat  će u vašoj vezi monotoniju. Kako se to ne bi dogodilo, pronađite mjesto gdje ćete biti sami. To može biti neki adrenalinski sport poput skoka s padobranom i planinarenja ili jednostavno bijeg u drugi grad.

Pokažite zanimanje za svoj posao, omiljeni sport ili hobi

Strast za nečim što vas zanima bit će signal muškarcu kako ste originalni i neovisni te da se sami tjerate dalje. To je nešto zbog čega će biti ponosan i hvaliti se uokolo svojoj ekipi.

Vaš hod

Iz njega izvire ženstvenost i drskost kojom ste ga osvojili. Stoga ne pretjerujte jer ta privlačnost može biti odbojna ako preuzmete ulogu gazde u vezi ili kad pred njim očijukate s drugim muškarcima. Budite drske samo kada se to od vas očekuje.

Usmjeravajte ga

Ne činite to tako što ćete mu se smijati i reći mu kako mu nešto stoji kao da je spreman za cirkus, već ga nježno upozorite kako na njemu nešto nije u redu. Možda je boju odijela i kravate pogrešno uskladio ili tenisice nisu dobre uz košulju. Bit će vam zahvalan na tome.

Počeo vas je uzimati zdravo za gotovo

Prestao vam je govoriti kako ste lijepi jer se to podrazumijeva. Prodrmajte ga! Ponavljanje kako smo posebni i obraćanje pozornosti na male stvari predigra su kojom svakodnevno snažite vezu.

Budite dvolični samo kad je riječ o vođenju ljubavi

Poznato je kako se žene više uzbude ako su njihovi partneri muškarčine. Oni pak u krevetu ne žele malu slatkicu nego ženu iz svojih snova.

Ispunjavajte želje i pritom se nemojte sramiti. Kupajte se uz upaljene svijeće, vodite ljubav u kuhinji ili u prirodi gdje vas, valjda, nitko neće vidjeti.

Odgađajte seks

Ako niste tip koji će pokazati drugo lice u krevetu, tjedan ili dva bez njega učinit će ga mnogo zanimljivijim i slađim. To ne znači kako nećete imati nikakav odnos. Možete se milovati, grliti i ljubiti.