Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Rasplamsajte svoju kreativnu stranu

Prepustite se i okružite zanimljivim ljudima…

Kreativni ljudi čine svijet ljepšim pa stoga niti ne čudi da mnogi maštaju o njihovim ‘magičnim’ sposobnostima.  Ako vam nedostaje ideja imamo dobru vijest za vas – kreativnost se može razvijati i direktno je povezana sa srećom.

Poslušajte unutrašnji glas

Intuicija je moćno oružje, posebice kada na red dođe razvijanje kreativnosti. Bilo da vam ideja padne na pamet usred radnog dana, u tramvaju ili neposredno prije no što utonete u san, zapisujte sve jer vam kasnije vaše zabilješke mogu biti od velike pomoći.

Prepustite se

Kada odlučite svu svoju energiju podrediti određenom cilju ne dopustite da vas kritika obeshrabri. Prionite na posao i uživajte u procesu stvaranja. Fokusirajte se na trenutno stanje stvari, a ne na cilj. Tek kada vam se sati čine kao minute i na pameti vam je nebrojeno puno dobrih ideja iskorištavate sav svoj potencijal.

kreativnost3Izoštrite osjetila

Prilikom promatranja svijeta oko sebe nemojte se koncentrirati samo na ono što vidite. Osjetite stvari, udahnite njihov miris i okus. Vodite se svojim osjetilima i rasplamsajte strast za stvaranjem.

Srećom do inovacija

Sreća doprinosi svježim idejama i novim perspektivama i upravo je zbog toga ona vaš najbolji saveznik u razvijanju kreativnog razmišljanja. Uvijek pronađite vremena za zabavu i punjenje svojih baterija za nove radne izazove.

Budite zahvali i težite izazovima

Budite zahvalni na svojem životnom stilu i oslobodite puteve u mozgu za dolazak još ljepših stvari. Potaknite svoje moždane vijuge izazovima koji će vas natjerati da razmišljate izvan zadanih okvira.

kreativnostOkružite se zanimljivim ljudima

Vjerujte u onu staru ‘s kim si, takav si’ i okružite se ljudima koji će potaknuti vašu kreativnosti i dati vam prostor za razvijanje novih projekata. Posjetite neobične izložbe ili slušajte novu vrstu glazbe.

Postanite svjesni svojih jakih strana

Svi mi imamo snažne i one malo slabije strane, a želite li postati kreativni i uspješni važno je dobiti uvid u sve svoje slabosti i mane. Saznajte što vas pokreće, a kada to napravite samo nebo je granica.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Autor smatra da se najveća zabluda današnjice skriva iza misli da nas samo drugi mogu usrećiti.

Dizajn

Treći krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. lipnja u King Crossu Zagreb.

Horoskop

Tijekom lipnja bit ćemo pod utjecajima mnogih planeta i njihovih kretanja. Retrogradni Merkur i dalje traje, sve do 3. lipnja!

Drama Queen

Postoji ogroman broj sekti, društava, udruženja, stranki u koja se čovjek ponekad mora, a nekad poželi učlaniti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.