Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Alpstories tonik za čišćenje lica
Alpstories tonik za čišćenje lica

Savjeti i preporuke

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): Alpstories tonik za čišćenje lica

Divan je ponajviše nakon grubljih pilinga, jer aloe vera u njemu smiruje lice, skupa sa nevenom i kamilicom koji čine trio fantastiko za osobe s osjetljivijom kožom.

Kada sam započela svoj put njege lica, nisam ni bila svjesna koliko je proizvoda za koje ću se zainteresirati i htjeti koristiti, a da mi mogu pomoći da moje lice bude tip top.

Tonik nisam imala naviku koristiti, nije mi bio neki poseban proizvod, ali sam korištenjem shvatila da ima nešto u njemu, samo je jedan od proizvoda koji će pripremiti kožu za daljnju njegu.

Alpstories tonik za čišćenje lica s nevenom i kamilicom koristim već neko vrijeme, dolazi u plastičnoj bočici s pumpicom iz koje izađe dovoljna količina za jedno korištenje.

Koristim ga ujutro i navečer, nakon pranja lica Alpstories gelom (koristim ga već godinu dana otprilike, moj je najbolji prijatelj u čišćenju nečistoća s lica, u uklanjanju šminke i nijedne kune koju dam za njega mi nije žao) prije nanošenja krema i seruma, kao pripremu za nastavnu njegu i kako bi uklonila kamenac od vode s lica nakon umivanja.

Shvatila sam kako mi je lice puno svježije otkad redovno koristim tonik, koža je navikla na ritual i izbalansirala se.

 

Alpstories tonik za čišćenje lica

Iako tonik nije prvenstveno namijenjen uklanjanju nečistoća već balansiranju ph kože i osvježavanju, ako mi se desi, iako je to rijetkost, da slučajno ne očistim lice od šminke kako treba, on ukloni sve što mu se našlo na putu.

Blago hidratizira i i osvježava lice.

Alpstories tonik za čišćenje lica Alpstories tonik za čišćenje lica

Divan je ponajviše nakon grubljih pilinga, jer aloe vera u njemu smiruje lice, skupa sa nevenom i kamilicom koji čine trio fantastiko za osobe s osjetljivijom kožom.

Jedina mu je zamjerka to što u sebi glicerin, pa zna biti ljepljiv na dodir, a što se tiče mirisa, prirodan je i blag, pa neće smetati i onima osjetljivijeg nosa.

Za 200 ml izdvojit ćete 100 kuna, a redovitom uporabom će vam trajati otprilike 2 mjeseca.

S obzirom na sastojke i činjenicu da je prirodan proizvod koji radi svoj posao, cijena mu je sasvim u redu, iako će neke odbiti upravo to.

Suma sumarum, činjenica je da mi je ovo odličan proizvod i kako vrijedi novaca!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Dragi svi, evo mene s novom recenzijom i novim Avon proizvodom koji bi nekima mogao biti itekako zanimljiv, a zašto? Pročitajte u nastavku.

Savjeti i preporuke

Pišemo vam o Guerlain Advanced Youth Watery Oil, jer sam njega odlučila isprobati.

Savjeti i preporuke

Linija bogata proizvodima za cijelu jednostavnu ili potrebnu njegu lica, ako želite koristiti isti brend.

Zdravlje

Stres, manjak sna, alergija, svađa, toksini u vašem parfemu, infekcije... - puno je čimbenika koji mogu izazvati glavobolju.

Advertisement