Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
theBalm Meet Matt(e) Huges
theBalm Meet Matt(e) Huges

Istaknuto

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Meet Matt(e) Huges tekući ruž

Iznimno je ugodan na usnama, prije i nakon usne su u dobrom stanju, iako svejedno u obzir uzmite da tko god ima problem sa suhim usnama morat će nakon njega staviti sloj balzama za regeneraciju.

Što više prolazi vrijeme, to su više u trendu mat ruževi generalno, a sve više i njihova podvrsta, ruževi u tekućoj verziji.

Bitne stavke kod mat tekućih ruževa (osim to što su mat) je  njihova trajnost, formula, dužina sušenja, pigmentacija, nadogradivost.

theBalm Meet Matt(e) Huges

theBalm Meet Matt(e) Huges tekući ruž (u ovom slučaju u nijansi Loyal) ruž je s kojim se družim zadnjih tri tjedna i postali smo jako dobri prijatelji.

Duboka crvena, kako su je i opisali, meni osobno na mojim usnama djeluje gotovo kraljevski, očaravajući svojom naočitošću  ističe se posebnom crvenom u moru crvenih ruževa (pristrana sam svakako).

Dolazi u količini od 7,4 ml i možete ga pronaći u Muller, Bipa i Martimex prodavaonicama koje drže theBalm asortiman.

Kao što sam napomenula, postoje neke stavke koje gledam kod ovakvih ruževa, stoga ću proći kroz svaku od njih.

Matiranost – ruž je u potpunosti mat i dalje od tog definitivno ne ide.

Sušenje – suši se ovisno o nanijetom sloju. Ako ste stavili predebeo sloj, budite spremni da ćete pričekati minutu dvije dok se on ne “zacementira” na vašim usnama. Način na koji ja u 90% slučajeva nanosim ovakve ruževe je da prvo Essence kosim kistom (jer je najtanji kosi kist na svijetu) obrubim usne ružem, a onda aplikator obrišem o rub tubice, kako bi nanijela dva tanja sloja, kad je prvi sloj na 20% do kraja sušenja, vrijeme je za drugi tanji sloj. Na taj način dobijem apsolutnu pigmentaciju i prekrivanje.

Nadogradivost – Jako mi je bitno, ako nemam vremena za brisanje pa ponovno nanošenje ruža, da kad stavljam novi sloj, onaj ispod ne počne nakupina grudica i trušenja. Ovaj to i je, iako prije novog nanošenja, ako sam npr. jela nešto masno, obavezno obrišem usne. Isto se odnosi i na mrvice i oku nevidljive ostatke hrane, ne moram brisati cijeli ruž, ali ću ukloniti potencijalne smetnje s usana.

Formula – Kao što sam rekla u jednom postu recenzirajući jedan drugi ruž ovakvog tipa, ako je mat, ne znači da ti usne nakon njega moraju biti kao da si ih trljao brusnim papirom, te kad je još na usnama, da imaš osjećaj kao da je iz tvojih usana nestala sva vlaga ovog svijeta. Iznimno je ugodan na usnama, prije i nakon usne su u dobrom stanju, iako svejedno u obzir uzmite da tko god ima problem sa suhim usnama morat će nakon njega staviti sloj balzama za regeneraciju. Bitno mi je da ispod njega ne moram stavljati balzam jer mi ne stvara probleme.

Trajnost – Za ovaj ruž kažu da je long lasting, a ja sam pravi test za to, s obzirom da radim u kontakt centru i pričam 8 sati. Onda izađem s posla pa na mobitel pričam još najmanje sat vremena, jer, why not xD. Ako ne jedete ništa masno, trajat će i 6 sati, kad će lagano početi blijedjeti, ravnomjerno ostavljajući jako pigmentiran stain na usnama. Nakon jela ga svakako obnavljam, pogotovo ako jedem nešto masno, a sva pića će preživjeti. Ako ga pritisnete maramicom nakon sušenja, neće se preslikavati na čaše, ali s vremenom i ta teza odlazi jer što više vremena prolazi, on ipak počinje sa nestajanjem. Kod njega mi se dešava ista stvar kao i sa svim ruževima, nakuplja mi se na sluznici, ali je to više iz razloga jer mi je sluznica jako blizu “normalnom” dijelu usana, ali je to najmanji problem jer navikneš s vremenom.

theBalm Meet Matt(e) Huges

Prije sušenja

theBalm Meet Matt(e) Huges

Nakon sušenja

Preporučam li ga? Definitivno, ima jako dobre karakteristike i ostavio je super dojmove kod mene, a osim toga, samo pogledajte tu boju!

Ostajte mi zdravo,

do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

 

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Beauty report

Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.