Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Recite DA sa stilom

Vrijeme tradicionalnih svadbi polako odlazi u prošlost, a novo, uzbudljivo doba pripada mladenkama sa stilom.

Tek ste se navikli na pomisao da vam prst krasi prekrasan zaručnički prsten a već vam kroz glavu prolazi bezbroj pitanja. Sva se svode na jedno: Kako da taj dan zablistam u punom sjaju? Odgovor ovisi o tome kako uopće zamišljate svoje vjenčanje.

Tradicionalno, moderno, s pijeskom pod nogama, u zraku ili pod vodom? Danas je doista moguće pretočiti snove u stvarnost i organizirati baš sve što zamislite.

Zablistajte u potpunosti

Mladenke sa stilom ultimativno na svoj dan žele izgledati najbolje u životu, opuštene i spremne za suživot s muškarcem svog života.

Frizura, nokti, šminka, sandale, torbica i najvažnije, vjenčanica, baš sve se mora uskladiti kako biste zablistali na fotografijama koje će zauvijek svjedočiti o danu kada ste zaljubljeno izgovorili:DA

Kad krenete u potragu za „ naj“ vjenčanicom, cipelama, frizurom i ostalim bitnim detaljima povedite sa sobom jednu ili dvije prijateljice. One će vam pomoći da prebrodite trenutke panike i samosažaljenja jer vam, uvjereni ste, niti jedna vjenčanica dobro ne stoji.

Obratite pažnju i na savjete prodavačice. Ukoliko je profesionalna, ona će, za razliku od Vas i Vaših prijateljica, biti objektivna. Njezin je posao biti od pomoći, a Vaš prihvatiti činjenicu kako objektivnost nije kritika.

Bez obzira na kroj, uvijek odaberite vjenčanicu u kojoj se zaista dobro osjećate tako da se na vlastitom vjenčanju ne biste držali neprirodno i ukočeno. Najmanje što vam treba jest briga kako ćete stajati, hodati ili plesati na plesnom podiju.

Izbjegavajte eksperimente s frizurama

Što se izbora frizure tiče, vjenčanje zaista nije prilika za eksperimentiranje. Mnogo je suza proliveno na dan vjenčanja u frizerskom salonu jer ste povjerovali da je upravo ovo trenutak u životu kada trebate svima pokazati kako i vi možete izgledati potpuno drugačije nego što vas oni vide. Problem nastaje kad vas kao takvu ne prepozna ni mladoženja.

Stoga, držite se klasike. Kosa podignuta u jednostavnu punđu rijetko je koga nagrdila, a raspuštena, profesionalno oblikovana i sjajna kosa od svake će mladenke napraviti sofisticiranu i ženstvenu kraljicu večeri.

Brigu oko noktiju prepustite pedikerki dan ranije. Ona će najbolje znati kako ih urediti na način da zablistaju upravo u trenutku kada svima ponosno pokazujete vjenčani prsten.

Šminka bez pretjerivanja

Svakako izbjegnite čestu pogrešku i prejako se našminkate. Nemojte se ni pokušati transformirati u neku dramatičnu ljepoticu. Budite ono što jeste – zaljubljena žena koja se uredila za muškarca svog života. Ništa više od toga.

Kako bi vam pripreme za najvažniji dan u vašem životu prošle što je moguće ugodnije, neophodno je započeti ih na vrijeme. Nemojte donositi odluke pod pritiskom već uživajte u tim fantastičnim dozvoljenim trenucima istraživanja trgovina i salona. Već ćete naći nešto i na taj se dan osjećati posebno lijepo.

Postoji li uopće mladenka koja taj dan ne izgleda lijepo? Vjerojatno ne, jer joj ljubav u očima pruža onaj tajanstveni sja i upravo tada izgleda ne samo lijepo već prekrasno.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Nova Alduk Bridal '24 kampanja, vizuali koji izvrsno korespondiraju s trenutnim modnim tokovima te unose svježinu na repetativno domaće tržište, odiše high fashion estetikom...

Trendovi

Black Friday izvrsna je prilika za kupiti i luksuzne beauty proizvode te odjevne komade kao i modne dodatke.

Moj dom

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila.

Drama Queen

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.