Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Recite hvala uz besplatnu kavu

Svi koji 17. svibnja na više od 230 lokacija diljem Hrvatske naruče vrhunsku Julius Meinl kavu dobit će poklon bon za besplatnu kavu koji mogu pokloniti nekome važnom u životu – kolegi, prijatelju, članu obitelji, poznaniku…

Većina u prosječnom tjednu provede više vremena s kolegama s posla nego s vlastitom obitelji i prijateljima. Rezultati globalne studije, koju je provela tvrtka Julius Meinl na 4000 odraslih iz cijele Europe, govore da se dvoje od troje ljudi slaže da se riječ hvala ne koristi dovoljno na radnom mjestu.

Više od 81% ispitanika složilo se da je hvala od nadređenog imalo pozitivan utjecaj na njihov dan, a tri petine reklo je da su se zbog toga osjećali cjenjenijima. Slično vrijedi i za odnose među kolegama. Naime, 55% ispitanika smatra da je pozvati kolegu na pauzu za kavu i ugodan razgovor lijep način izražavanja zahvalnosti.

Julius Meinl je nakon iznimno uspješne prošlogodišnje inicijative iskazivanja zahvalnosti ponovo pokrenuo inicijativu #SayThankYou ili Recite hvala koja će ovog proljeća diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, nadahnuti tisuće ljudi.

Svi koji 17. svibnja na više od 230 lokacija diljem Hrvatske naruče vrhunsku Julius Meinl kavu dobit će poklon bon za besplatnu kavu koji mogu pokloniti nekome važnom u životu – kolegi, prijatelju, članu obitelji, poznaniku… i tako mu simbolično zahvaliti. Popis ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u inicijativi nalazi se na interaktivnoj karti, a poklon bon se može iskoristiti do 31. svibnja.

Čarobna riječ hvala

Studija tvrtke Julius Meinl pokazala je da mali, ali veliki trenutci mogu utjecati na promjene raspoloženja, a 85% ispitanih reklo je da im osmijeh stranca može uljepšati dan. 79% ispitanika slaže se da je pozvati prijatelja ili člana obitelji na kavu jedan od najlakših načina na koji osoba može reći hvala, nakon čega slijedi zagrljaj (50%) i slanje cvijeća ili čestitke (20%).

Više informacija: https://juliusmeinl.com/hr/recite-hvala


Nasretniju čitateljicu razveselit ćemo poklon paketom Julis Meinl proizvoda.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 26. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Kristina Focic Males

Više

Gastronomija

Jednostavno smo morali probati cijelu Anamaria liniju Vegan friendly & Lactose – free proizvoda: klasični Cappuccino s pripadajućim 2u1 i 3u1 miksevima koji se...

Gastronomija

Segafredo Zanetti turska kava osvojit će vas aromatičnim mirisom i jednako takvim okusom

Zanimljivosti

Movember nije samo prilika za iskazivanje muškosti već ima ozbiljnu misiju...

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.