Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Redizajn portala Zagreb Online

Novi sadržaji i nove mogućnosti za oglašivače i čitatelje.

Nakon uspješnog pokretanja portala prije dvije godine i sadržaja kojim je zadovoljen široki krug čitatelja, osmišljen je bolji i funkcionalniji portal Zagreb Online. Portal nudi puno korisnih informacija, jednostavan način pronalaženja informacija i bolje pretraživanje.

Sadržaj portala Zagreb Online donosi najvažnije dnevne vijesti i informacije iz Zagreba i Zagrebačke županije. Na njemu možete pronaći sve što vas zanima o četvrti u kojoj živite, važna događanja, kulturne i povijesne znamenitosti, najave koncerata, izložbi, vijesti iz kulture, sporta, poslovne informacije i o karijeri.Osim novosti iz tvrtke Zagrebački holding i vijesti iz HAK-a, uredništvo je za vas pokrenulo i rubrike business, politika te rubriku znamenitosti u kojom možete naći sve najveće znamenitosti grada Zagreba. U suradnji s video news agencijom Infopunkt.TV, medijskim servisom, donosi aktualne video vijesti iz politike, gospodarstva i sporta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Kultura

Uplatili ste putovanje, odbrojili s nestrpljenjem dane do polaska i konačno sjeli u bus. Oko vrata ste stavili jastučić za spavanje i namjestili se...

Dobar posao

Željka Barišić Pulig ravnateljica Opere Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, prva je žena u povijesti zagrebačkog HNK na ovoj čelnoj poziciji.

Drama Queen

Počinju predizborna obećanja koja, od stoljeća sedmog, idu pogoditi u srce svakog pravog Hrvata.

Suncokreti na oblacima

Nema mi gore nego kad me u usranom periodu života, a svi ih imamo, netko pita kako sam?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.