Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Redizajnirana CroModa

Hrvatski modni portal u novom ruhu.

Popularni hrvatski modni i lifestyle portal CroModa u petu godinu svog postojanja ulazi s novim, radikalno izmijenjenim izgledom. Redizajnirana CroModa donosi i niz novih rubrika, pregledniji sadržaj, bolju navigaciju i modernije formate fotografija.

Portal je obogaćen ambiciozno zamišljenom Fashionpedijom, koja na jednom mjestu nudi pregled najzanimljivijih informacija o hrvatskim i svjetskim dizajnerima, modelima i modnim agencijama. Rubrika Blogomanija slijedi svjetske trendove te svakodnevno prati rad vodećih domaćih modnih blogera, ali i sugerira neke nove autore na koje treba obratiti pozornost.Za redizajn CroMode zaslužan je Luka Cvrk.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Duga ELFS maxi haljina puderaste boje Valerie Per jedina je haljina u koju trebate investirati ovog ljeta i nosit ćete ju godinama kao vaš...

Trendovi

Answear.hr ima široku ponudu dizajnerskih brendova sunčanih naočala, a dio tog portfolija ne može se pronaći u našim optikama.

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Fashion report

Tommy Hilfiger, istaknuo je bit ljeta te u Splitu te pripremio ekskluzivni modni događaj za domaće infleuncere i ambasadore brenda koji su među prvima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.