Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Reebok Classics prati ritam ulice

Zabavna kolekcija za proljeće i ljeto.

Reebok katalog za proljeće i ljeto, zaigran i opušten, pokazuje casual i boemsku stranu ovog brenda. Novi katalog i kolekcija obraćaju se mladima u srcu kroz zabavne fotografije, moderne krojeve te mladenačke printeve i uzorke.

Pokazujući miks različitih kolekcija, Reebok lookbook pokazuje ne samo kako promjenjive i zabavne njegove linije mogu biti, nego i kreativnost. Always Classic i New Classic kolekcije nadopunjuju jedna drugu, a istovremeno zadržavaju vlastiti potpis.Reebok New Classics kolekcija za muškarce i žene nastavlja razvijati se kroz stilove obuće i odjeće kreirane od bogatih materijala koji kombiniraju vrhunsku vještinu izrade i luksuzne detalje kao i profinjeno integriranje Reeboku svojstvenih tehnologija, a sve u cilju postizanja suvremenog i sofisticiranog izgleda.Inspiracija plesom nit je vodilja ženske kolekcije. Jake boje, trendi krojevi i zaigranost modela pozvati će vas da se poigrate krojevima, a možda i sami zaplešete.Reebok store Arena Zagreb mjesto je na kojem vaša Reebok proljetna avantura treba započeti. Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena.

Fashion report

Torba je savršen ženski modni dodatak za svaku priliku bilo ležernog ili svečanog karaktera.

Trendovi

Omiljeni domaći brend modnog nakita, Cloud&Co, ovih dana ima mnogo razloga za slavlje.

Fashion report

Jesenska kolekcija Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik inspirirana je urbanim, suvremenim ženama koje zadivljuju neiscrpnom energijom i stalno su u pokretu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.