Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Reebok EasyTone kolekcija

Odjeća i obuća za oblikovanje mišića nogu i stražnjice.

U OrlandoFit Fitness centru, održan je zanimljiv Reebokov event prilikom kojeg je predstavljena nova kolekcija EasyTone.

Predstavljanju su prisustvovale Lana Banely, koja je kao voditeljica cijelog programa sve prisutne upoznala sa novom Reebokovom kolekcijom, dok je Iva Šulentić odradila onaj teži dio posla i kroz mukotrpno vježbanje otkrila sve čari EasyTona."Moram priznati da nisam u nekoj formi i da sam se malo zapustila, ali dolazak ljeta sigurno će me malo prisiliti da češće posjećujem fitness centre. Reebokova EasyTone kolekcija me je ugodno iznenadila i sigurna sam da ću opet na sebe navući EasyTone kolekciju i učiniti sve da ljeto dočekam u savršenoj formi", rekla je Iva Šuletnić.

Lana Banely je kao bivša sportašica navikla biti u nešto ležernijem izdanju, te je bila puna hvale za novu kolekciju, a kako je sama rekla drago joj je da i žene sve više dobivaju svoje linije sportske odjeće koje svaki trening čine puno ugodnijim i izazovnijim.Prva kolekcija za oblikovanje tijela

Glumica Eva Mendes pridružila se Reeboku kao jedna od sedam žena iz cijelog svijeta koje su udruženim snagama predstavile EasyToneovu kolekciju proljeće – ljeto 2011. te sudjelovale u globalnom lansiranju upravo ove kolekcije odjeće.

EasyTone prva je Reebokova kolekcija odjeće za oblikovanje tijela, a prezentirana je topićima i trenirkama koje su dizajnirane da pomognu u oblikovanju ključnih mišića, kao dio fitnesa i zdravijeg načina života.Za odjeću premium koriste se trake ResisTone kako bi se stvorio otpor pri svakom pokretu. Trake su rezultat anatomskih istraživanja, napravljene su od otpornih, ali fleksibilnih materijala i smještene su na strateška mjesta u odjeći. Trake prianjaju čvrsto uz tijelo i djeluju pri svakom pokretu.

Osim odjeće EasyTone, Eva Mendes nosi i najpopularnije ovosezonske  tenisice – EasyTone Reenew. Uz sportski stil, Reebok obuća odlikuje se tehnologijom Moving Air i Balance Ball koje kreiraju mekoću i mikro nestabilnost, pogodne za oblikovanje mišića nogu i stražnjice.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nezadovoljstvo izgledom najgori je ubojica strasti.

Fashion report

Zimsku Shibesu kolekciju upotpunila je linija zimskih vodonepropusnih jakni koje, osim što štite od vjetra i kiša, pružaju i dodatnu zaštitu od snijega i...

Trendovi

Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena.

Fashion report

Torba je savršen ženski modni dodatak za svaku priliku bilo ležernog ili svečanog karaktera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.