Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Reebok predstavlja Mirandu Kerr

Supermodel izabran za ambasadoricu EasyTone kolekcije.

Najnovija u nizu međunarodnih zvijezdi, Miranda Kerr postaje ambasadorica Reebokove EasyTone kolekcije u Satisfaction kampanji. Miranda je posljednja u nizu zvijezdi koje je fotografirao vodeći celebrity fotograf Rankin, te je time stala uz bok glumici Evi Mendes, svjetski poznatom modelu Heleni Christensen i glumici i modelu Kelly Brook.



Jedna od najpoznatijih svjetskih modela i Victoria’s Secret anđela pronašla je način koji joj omogućava da ostane fit i u formi, unatoč svome užurbanom životnom stilu, putovanjima diljem svijeta i istodobnoj brizi za jednogodišnjeg sinčića, a to su Reebok EasyTone tenisice.



Rezultat ove suradnje su zapanjujuće fotografije ove supermame u Reebok EasyTone Satisfaction kampanji koja ostavlja bez daha.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Fashion report

Reebokov model Classic Leather Legacy inspiriran je legendarnim modelima Aztec i Classic Leather, ali prilagođen modernoj današnjici, a ove sezone je nadograđen recikliranim materijalima.

Fashion report

Najavom ove nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu "Sport the Unexpected" kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano.

Trendovi

De Rigo Grupa angažirala je slavnog fotografa Rankina poznatog po ekskluzivnim portretima javnih ličnosti poput kraljice Elizabete i James Bonda.

Advertisement