Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Reflexion – vjenčana fotografija nove generacije

Neka slika govori tisuću riječi

Brojni zadovoljni klijenti, iznimna kvaliteta, višegodišnje iskustvo u fotografiranju i snimanju, te kontinuirano usavršavanje kako bi uvijek bili u korak s vremenom, samo su neke od odlika foto studia Reflexion koji osim u fotografiranju i snimanju vjenčanja, ima bogato iskustvo u umjetničkoj i modnoj fotografiji.

Iako su sami počeci rada Reflexion-a vezani uz grad Varaždin, svoje područje djelovanja studio je danas proširio na  cijelu Hrvatsku, ali i šire. Velik broj profesionalno odrađenih vjenčanja kako u Hrvatskoj, tako i izvan njezinih granica, govori o njihovoj kvaliteti i predanosti ovom poslu. Zadovoljan klijent na prvom im je mjestu, stoga njihov rad karakterizira individualan pristup i originalnost svake fotografije, što je i njihova glavna prednost.

foto 2Uhvatiti pravi trenutak na pravom mjestu i u pravo vrijeme

Cilj studija Reflexion je snimiti i ovjekovječiti najdragocjenije trenutke u nečijem životu. Bilo da je riječ o vjenčanju, proslavi ili značajnom događaju drugog tipa, njihov je cilj uhvatiti pravi trenutak na pravom mjestu i u pravo vrijeme. I to je ono što ovaj foto studio izdvaja od drugih.

Kombiniranjem svojeg znanja, energije i strasti, stvorili su ime koje iza sebe ima velik broj zadovoljnih klijenata, što im predstavlja dodatnu motivaciju za rad. Kreativnost i stalno ulaganje u najmoderniju opremu omogućuju foto studiju da sve svoje postavljene ciljeve uvijek i ostvari.

Fotografiranje i snimanje vjenčanja

Svoje bogato iskustvo studio Reflexion stekao je u fotografiranju i snimanju vjenčanja. S obzirom da je riječ o jednom od najvažnijih događaja u životu, trude se da njihovi radovi uhvate svaki bitan trenutak i emociju, u čemu uvijek i uspiju. Njihove fotografije pričaju priču te na taj način omogućuju mladencima da u ovim dragocjenim trenucima uživaju cijeli život.

foto 4I dok se kod fotografiranja  trude vjerno prikazati svaki trenutak, kod snimanja vjenčanja svjesni su neponovljivosti nekog događaja. Iako su trud i strpljenje nužni dijelovi ovog posla, to im ne predstavlja problem već zadovoljstvo, jer im je povjerenje klijenta na prvom mjestu. Kao što veliku pažnju i brigu posvećuju samom fotografiranju i snimanju vjenčanja, jednak trud ulažu i u odabir i obradu samih fotografija. Kvalitetan fotograf za vjenčanja jedina je garancija da će naljepši dan biti zabilježen baš onako kako to mladenci i očekuju.

Kvaliteta prepoznata izvan granica Hrvatske

Koliko su radovi studija Reflexion cijenjeni, govori činjenica da su svoje područje djelovanja proširili i na inozemstvo. Njihova profesionalnost, dosljednost i originalnost prepoznata je i izvan granice Hrvatske. Kada je u pitanju fotografiranje vjenčanja, primjerice, u Veneciji, tome u prilog govore i brojne osvojene nagrade među kojim je i prestižna Zlatna nagrada koju dodjeljuje međunarodna asocijacija profesionalnih fotografa SWPP (The Society of Wedding&Portrait Phofographers) sa sjedištem u Engleskoj. Spomenutu nagradu studio Reflexion osvojio je u veljači 2012. godine sa fotografijom iz kategorije vjenčanja, koja je snimljena ispred varaždinske crkve Dobrog pastira. Objavljena je na web stranici i u časopisu Professional Image maker na čiji se natječaj mjesečno prijavljuje više od 1300 fotografa iz cijelog svijeta u 25 različitih kategorija.

foto 3Sve ovo dokaz je da je Reflexion doista foto studio nove generacije koji će svaki događaj učiniti jedinstvenim, neponovljivim i spektakularnim, a za dodatne informacije svakako posjetite njihovu web stranicu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Proljeće nas je izmamilo sve van na terase i uživanje u proljetnom suncu, a subota se čini kao odličan provod na Tangerine x Mlinček...

Fashion report

Sunčane naočale su pouzdan i provjeren način kojim ćete dodatno istaknuti dozu stila vašem proljetnom izgledu.

Fashion report

Answearov Spring Black Friday do 15. travnja je savršena prilika za obnavljanje proljetne garderobe.

Trendovi

Jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Lana Puljić i njen brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.