Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Replay Footwear za proljeće i ljeto

Nova kolekcija cipela, sandala, platformi, platnenih tenisica i balerinki.

Ovog proljeća ključne riječi Replay Footwear kolekcije su Mix & Match. Cool kombinacije nespojivih elemenata poput boja i materijala čine modernim i suvremenim tradicionalne oblike, a eksperimentiranje na petama i platformama u balans dovode jednostavni i čisti gornji dijelovi cipela.U ženskoj kolekciji očaravaju shabby chic detalji na ultra ravnim espadrilama i peep toe 'chanel' štiklama prekrivenim satenom.


Sa svakim novim sunčanim danom sve više se veselimo sandalama, platformama, platnenim tenisicama i balerinkama iz nove Replay Footwear kolekcije.Uski muški modeli inspirirani su tenisom, a imaju neodoljive elastične vezice. Prijedlozi tenisica su svježi, ali osnovnih Replay silueta.Klasični oblici kombinirani s malo primjetnim Replay znakom daju blagi ulični stil. Muškarcima izbor nije lagan kod odličnih kombinacija narančaste i nebesko plave ili zelene u više nijansi. Japanka sandale imaju iznošeni look zahvaljujući kombiniranju kožnih i platnenih materijala.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Sjećate se Novih fosila i hita „Žuljaju me cipele, a ja moram ići na ples…“?

Trendovi

Dizajneri teže inovacijama u svojim kolekcijama i na modnim pistama pojavljuje se obuća koju teško možemo zamisliti u svojoj svakodnevici. No, između više od...

Fashion report

U Baby Center stigla je nova kolekcija dječje odjeće i obuće razigranog dizajna, kvalitetnih materijala i vrhunske izrade, a zadovoljit će čak i na...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.