Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Replay u svijetu iPhone aplikacija

Dvije melodije dostupne su za besplatno skidanje iz Appleovog App Storea.

Replay je u suradnji sa muzičkom mrežom RjDj napravio svoju premijeru u Appleovom svijetu izbacivši svoju prvu iPhone aplikaciju. Aplikacija Kids on DSP korištena je ovom prilikom kako bi se ekskluzivno za Replay kreirale dvije melodije koje nose naziv 'Replay Atlantis' i 'Replay Speedometer'.

'Replay Atlantis' omogućiti će korisniku nevjerojatnu akustičnu senzaciju prekrasnog podmorskog svijeta u kojem vlada bestežinska harmonija kombinirana sa dubokim bass linijama. 'Replay Speedometer' za razliku od prošle melodije, slušatelja stavlja u kokpit svemirskog broda. On pritom dobiva dojam da se kroz svemir kreće brzinom svjetlosti, a uz Dopplerov efekt iskrivljeni zvučni semplovi odsvirani preko silovitog drumm'n'base ritma ni u jednom trenutku neće zvučati isto.Ova je aplikacija od 16. lipnja 2010. dostupna za besplatno skidanje iz Appleovog App Store-a, a premijerno je predstavljena u sklopu velikog art festivala elektronske glazbe Sónar koji se od 17 do 19. lipnja održao u Barceloni. Replay je na festivalu imao službene kornere opremljene wi-fi uređajima za besplatno skidajne aplikacije, a cijela se priča nakon toga seli na Hore festival u norveški Arendal na kojem je Replay službeni partner već treću godinu zaredom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Lagani, prozračni materijali, razigrana paleta boja i ljetni uzorci dominiraju odjevnim komadima, zbog čega svi vrlo rado smišljamo outfite za svaki dan.

Fashion report

Uz prave odjevne predmete nije teško složiti savršen proljetni outfit, samo je važno uložiti u one kvalitetne koje ćemo moći nositi više sezona.

Fashion report

Konačno je vrijeme za pospremiti toplu, zimsku odjeću u ormare i uvesti nove, zanimljive outfite i modne kombinacije.

Fashion report

Autentičnost i ekološka održivost glavne su odrednice nove Replay kolekcije proljeće-ljeto koju će obožavati svi Replay ljubitelj koji cijene kvalitetu, inovativnost, a pritom im...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.