Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Reserved: Obucite svoga muškarca

Reserved tim dizajnirao je lagane i tople hlače koje prate liniju tijela i naglašavaju mušku mišićavu ljepotu.

Ova muška linija pravog je mornarskog stila u urbanoj verziji. Ključni odjevni predmeti su savršeno dizajnirane vodootporne jakne, chunky mornarske pletene veste i dolčevite. Kako bi se stvorila idealna kombinacija s gornjim, širim komadima, Reserved tim dizajnirao je lagane i tople hlače koje prate liniju tijela i naglašavaju mušku mišićavu ljepotu. To su samo osnovni elementi ove vrlo atraktivne Reserved Street linije, inspirirane obalom i morskim svijetom ove sezone.

Osim mornarskih elemenata, prisutnih u modelima i krojevima odjeće, inspiracija oceanom kolekcije Unexplored depth definirala i paletu boja. Veći dio odjeće u ovoj liniji su tamne nijanse plave, mornarsko i ultramarin plava te crna. Kako bi se razvedrili ovi tamni tonovi, paleti boja u liniji dodani su tonovi sive i velika doza neutralnih boja.

ReservedpredstavioUnexploreddepthlinijumornarskogstilauurbanojverziji(12)

Elementi oceana i sportski pristup čine savršenu kombinaciju stilova s ​​lijepo uravnoteženim omjerima što odjeću iz ove linije čini i praktičnom i vizualno atraktivnom. Unexplored depth linija idealno je rješenje za dečke koji vole sportsku eleganciju. Isto tako, za svakoga u potrazi za toplim i udobnim te istovremeno atraktivnim stylingom koji dobro izgleda bez obzira na vremenske uvjete.

Više

Trendovi

Tako nam ovog ljeta Reserved donosi kolekciju koja će oduševiti sve ljubiteljice dobrog stila, bile one nepopravljivo romantične ili bezvremenski elegantne, zagrižene sportašice ili...

Trendovi

Vojnički stil kojeg ne čine samo stroge vojničke uniforme i zemljane boje već i futuristički i razigrani modni komadi.

Trendovi

Opušteno odijevanje za božićnu zabavu? Zašto ne!?

Trendovi

Slatke haljinice, mini sakoi, džemperi sa zimskim, božićni motivima čine Reserved dječju božićnu kolekciju najboljim odabirom za blagdanske dječje zabave ili božićnu večeru kod...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.