Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Retro sunčane naočale iz Manga

Vintage modeli u kolekciji za proljeće i ljeto.

Mango kolekcija sunčanih naočala za proljeće i ljeto 2012. sastoji se od modela retro i vintage okvira, okruglih kao i predimenzioniranih okvira i nezaobilaznih avijatorica, leptir i mačkastih modela.

Vintage modeli dolaze u jarkim bojama poput zelene, žute i crvene, a ljubiteljice retro stila mogu odabrati okrugle okvire u crnoj ili svijetlim bojama.


149 kn, 189 kn

Predimenzionirani okviri licu daju dašak glamura, a ovi modeli su idealni za dane kada se želite osjećati poput zvijezde.


169 knAvijatorske naočale dolaze u različitim bojama, sa srebrnim ili zlatnim okvirima i retro staklima u smeđoj i prljavo ružičastoj boji.


149 kn

Želite li biti zamijećeni, odaberite mačkaste ili leptiraste modele s okvirima leopard uzorka.


149 kn, 189 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

Trendovi

Kratkotrajno oštećenje očiju teško je primijetiti, ali dugoročno izlaganje suncu može nanijeti nepovratnu štetu svim strukturama oka i okolnom tkivu koji su ostali nezaštićeni...

Trendovi

Dobar par sunčanih naočala osigurat će vam trenutnu hladovinu ili potrebnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.