Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Retro sunčane naočale iz Manga

Vintage modeli u kolekciji za proljeće i ljeto.

Mango kolekcija sunčanih naočala za proljeće i ljeto 2012. sastoji se od modela retro i vintage okvira, okruglih kao i predimenzioniranih okvira i nezaobilaznih avijatorica, leptir i mačkastih modela.

Vintage modeli dolaze u jarkim bojama poput zelene, žute i crvene, a ljubiteljice retro stila mogu odabrati okrugle okvire u crnoj ili svijetlim bojama.


149 kn, 189 kn

Predimenzionirani okviri licu daju dašak glamura, a ovi modeli su idealni za dane kada se želite osjećati poput zvijezde.


169 knAvijatorske naočale dolaze u različitim bojama, sa srebrnim ili zlatnim okvirima i retro staklima u smeđoj i prljavo ružičastoj boji.


149 kn

Želite li biti zamijećeni, odaberite mačkaste ili leptiraste modele s okvirima leopard uzorka.


149 kn, 189 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Bliski su srodnik ljetnim sunčanim modelima jer nisu tako fini ili krhki, već odvažni i izražajni.

Fashion report

Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. nude veliki izbor različitih stilova i nijansi koji se lako prilagođavaju svačijem ukusu, a u kojima će sigurno...

Trendovi

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo.

Fashion report

Globalno zatopljenje neminovno nastaje kao posljedica nepažnje ljudi u potrošnji energenata, čija isparenja utječu na život i okoliš. Jedna od posljedica je smanjenje ozonskog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.