Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Retrospektiva radova Borisa Pavlina

50 haljina cijenjenog modnog dizajnera izloženih je u Muzeju Marton.

U Muzeju Marton u Zagrebu u subotu je otvorena Retrospektiva radova modnog dizajnera Borisa Pavlina koji je na ovaj način obilježio presjek svoga rada i sudjelovanja na Cro A Porter-u. Izrađivane gotovo u potpunosti ručno, kroz sate i sate metikuloznog nevidljivog boda, nastajale su nove čipke, intrigantni uzorci načinjeni kristalima te haljine koje savršeno pristaju na svaki milimetar ženskog tijela.50 haljina Borisa Pavlina izloženih u Muzeju Marton čine pravu umjetničku vrijednost i predstavljaju bogatu riznicu hrvatske mode.Izložba će biti otvorena tjedan dana i ulaz za sve posjetitelje je besplatan.Na ovaj način započelo je i obilježavanje 20. jubilarne sezone Cro A Porter koje se nastavlja 1. listopada izložbom Suture, strukture, teksture XD Xenie Design u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju.Izložbu su među prvima posjetili brojne osobe iz društvenog života među kojima su Leona Paraminski, Kristina Bradač, Edita Misirić, Martina Podgorski, Matija Vuica, modni duo Boudoir, Saša Šekoranja, Luka Grubišić i brojni drugi.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.