Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Revitalift Repair 10 protiv starenja kože

Proizvod koji djeluje na 10 znakova starenja kože.

Revitalift Repair 10 novi je proizvod protiv starenja kože iz L'Oréala koji djeluje na 10 znakova starenja kože, objedinjuje sve što je koži potrebno u jednom proizvodu te pomaže u borbi protiv neočekivanih nedostataka i tragova na koži koji nastaju kao posljedica ubrzanog načina života.

Koža svake osobe reagira drugačije na različite prevrate u načinu življenja, paralelno s procesom starenja: koža nekih ljudi na stres reagira izbijanjem crvenih mrlja, kod drugih ten postaje beživotan i bez sjaja ili tekstura kože postane neravnomjerna. Revitalift Repair 10 može riješiti sitne nedostatke koji nastaju kao posljedica starenja ili spriječiti prerano pojavljivanje istih.

10 znakova starenja kože

U životima današnjih žena nema mira i ravnoteže. Njihovi životni putovi sve su manje predvidljivi, puni neočekivanih prevrata nakon 35. godine života, osobito u gradskom okruženju. Na koži se pojavljuju nedostaci i tragovi starenja.

javascript:void(0)

Žene sve više traže praktične proizvode koji ima olakšavaju život, proizvode koji djeuluju na više razina, tako i Revitalif Repair 10, višestruko obnavljajuća dnevna hranjiva krema sa SPF 20, djeluje na 10 znakova starenja uključujući UV oštećenja:
  1. bore
  2. tanke linije
  3. gubitak čvrstoće
  4. gubitak elastičnosti
  5. povećane pore
  6. tamne mrlje
  7. nejednaka koža
  8. starenje kože dekoltea
  9. tekstura kože
  10. dehidracija
Cijena proizvoda je 99,99 kn.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Beauty report

Skinity osigurava kombinaciju sastojaka za svaki tip kože zahvaljujući algoritmu koji u obzir uzima tip kože i način života te izračunava komponente i koncentracije...

Darivanje

A ima li što ljepše od poklona u kojemu će vama draga osoba uživati i posvetiti se sebi.

Beauty report

Gua sha kamen je idealan za tretiranje dubljih linija i bora na licu, vratu i dekolteu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.