Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Revolucionarno rješenje protiv celulita

Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom novi je član obitelji Avon Solutions.

Kozmetička kuća Avon predstavila je Intenzivni anticelulitni tretman Cellu Defy iz linije Avon Solutions koji revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća. Ovaj tretman tako umanjuje vidljivost jastučića na koži te joj vraća prirodnu ljepotu.

Avon je otkrio da revolucionarni kompleks karambole pojačava djelovanje enzima ključnog u staničnom sagorijevanju masnoća. Ujedno, sagorijevanje je zaslužno za razbijanje molekula masti – glavnog izvora celulita – u manje dijelove.  Testiranja na modelima ekvivalentnima koži pokazala su da se time trostruko ubrzava prirodan stanični proces sagorijevanja masnoća, a Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom zapravo predstavlja učinkovit lijek, djelotvoran čak i u slučaju tvrdokornog celulita."Avon, kao kompanija za žene, uvijek nastoji ženama pomoći da otkriju prirodnu ljepotu te im time podariti samopouzdanje. Anticelulitni tretman s karambolom, revolucionaran proizvod za sve žene koje se bore s tvrdoglavim celulitom, čini upravo to", rekla je Lucija Josipović, Avonova voditeljica za odnose s javnošću i oglašavanje za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.


Da su vidljivost i intenzitet celulita smanjeni u samo dva tjedna korištenja Avonovog tretmana s karambolom u istraživanju percepcije potrošača potvrđuje čak 76% ispitanih žena, dok 74% njih ističe da je smanjena vidljivost čak i najtvrdokornijeg celulita. Štoviše, 78% ispitanih žena tvrdi da su nakon dva tjedna uporabe ovog tretmana dovoljno samopouzdane da bi mogle odjenuti bilo što.Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 4 po cijeni od 55 kn uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz kataloga.

Osim Intenzivnog anticelulitnog tretmana s ekstraktom karambole, iz linije Avon Solutions dostupni su i Anticelulitni tretman za oblikovanje tijela koji učvršćuje kožu i sprječava stvaranje celulita (95 kn), Anticelulitni tretman s trostrukim masažerom koji zaglađuje kožu i umanjuje efekt narančine kore (95 kn), Tretman protiv strija koji zaglađuje i umanjuje njihovu vidljivost (79 kn) te Gel za toniranje grudi koji ih podiže i učvršćuje (59 kn).Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Beauty report

Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boostaju kolagen, ali određeni sastojci doslovno brišu godine s vašeg lica.

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Beauty report

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.