Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Rijeka u vašem džepu

Predstavljamo besplatni ljetni vodič „Rijeka In Your Pocket”.

Zagrebačka tvrtka „Plava ponistra” objavila je najnovije ljetno izdanje besplatnog europskog vodiča „In Your Pocket” za gradove Rijeku, Zadar, Split, Dubrovnik i Zagreb, a najavila je i dovršetak te skori izlazak novoga kulturno-turističkog izdanja „Osijek In Your Pocket” za 2009. godinu.


Rijeka nudi obilje kulturnih događaja

U riječkom izdanju možete tako pročitati opsežan popis hotela, restorana, kafića i noćnih klubova u kojima se možete zabaviti, a na gradskoj mapi možete pronaći i mnoštvo muzeja, galerija i kulturnih priredbi koje možete posjetiti i štogod naučiti.

Osim Rijeke, vodič obuhvaća i Opatiju, ali spominje i mnoga kvarnerska mjesta koja je vrijedno vidjeti. Doista je detaljan i u njemu se nalazi sve što vam na odmoru ili poslovnom putu može zatrebati – sportska borilišta, bolnice i ambulante, važni telefonski brojevi, gradski i prigradski zemljovidi s rasporedom javnog i trajektnog prijevoza…

Iz ponude izdvajamo srpanjske koncerte Nene Belana i Elvisa Stanića te Tamare Obrovac i Tereze Kesovije u kolovozu, kao i Šajete i TBF-a u rujnu. Zatim, tu su izložbe dragulja i ornamenata Boke kotorske, fotografija Toše Dapca, hrvatske umjetnosti u Crnoj Gori, a možete posjetiti i priredbu „Ljeto na Gradini“, koja također obuhvaća koncerte i performanse.

Dakako, vodič navodi i sve predstave u riječkome kazalištu, pa ako volite daske koje život znače, možete odabrati i takav oblik zabave.

Bogat izbor gradskih vodiča

Kao vodeći europski izdavač „City Guidesa”, poznata turistička i web-kompanija na svjetskoj razini, brend In Your Pocket uživa respektabilan ugled koji njeguje već 17 godina, s prisutnošću u 76 europskih gradova.

Osim informacija vezanih uz smještaj, gastronomsku ponudu, šoping, wellness i noćni život te mnoštva drugih korisnih informacija i savjeta, u tim brojevima možete naći bogatu listu kulturnih i drugih događaja popraćenu zanimljivim člancima na engleskom jeziku koje su pisali izvorni govornici.

Radi što boljeg upoznavanja gradova, kulturnih i povijesnih znamenitosti, šarolike i bogate kulinarske ponude, vodiči „In Your Pocket” ponajprije su namijenjeni stranim posjetiteljima, poslovnim ljudima iz stranih i domaćih kompanija, no unatoč tome rabe ih i hrvatski građani, zbog preglednih i korisnih informacija.

Primjerak vodiča „In Your Pocket” možete dobiti na recepcijama hotela, u muzejima i galerijama, turističkim agencijama i na infopultovima spomenutih gradova. Ili pak posjetite web-stranicu www.inyourpocket.com i besplatno skinite kompletan vodič željenoga grada.

U svakom slučaju, nabavite ih i strpajte Hrvatsku u mali džep!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Život u dvoje

Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja.

Ljepota

Koliko ćete uspjeti zadržati brončani ten, prije svega ovisi o vašem tipu kože, ali i u nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da...

Trendovi

Ljetni dani, osim visokih temperatura, donose ležernost, kako u ponašanju tako i u odijevanju.

Advertisement