Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Riješite se masnih naslaga!

Donosimo vam nekoliko tretmana koji će zasigurno pomoći oblikovati vaše tijelo upravo onako kako ste željeli i riješiti vas masnih naslaga!

Svima nam se čini da je ljeto još zbilja daleko, no na kraju uvijek prebrzo doleti, a mi nekako baš nikada nismo zadovoljni sami sa sobom. Onda se vječno pitamo zašto nismo ranije krenuli s pravilnom prehranom, od kud nam te masne naslage ili zašto nismo počeli vježbati na vrijeme pa bi možda ostvarili ciljeve do ljeta?! Eh, to je uvijek tako, mislimo da nam je dovoljno brinuti o svom tijelu mjesec dana prije.

Tu su samo rijetki slučajevi koji imaju brz metabolizam i skladno su građeni pa mogu ostati bezbrižni. Za nas ostale, realnost je malo drugačija. No nije ni to vježbanje tako strašno, kada se čovjek odluči učiniti nešto dobro za sebe, nema te sile koja ga može zaustaviti. Uostalom, da se samo izbaci večera ili da se jede više puta dnevno u malim količinama, vjerujte da se osoba odmah bolje osjeća i psihički i fizički. A onda su tu naravno i neki novi tretmani koji uz reguliranje vježbi i prehrane mogu imati itekakav učinak!

Donosimo vam nekoliko tretmana koji će zasigurno pomoći oblikovati vaše tijelo upravo onako kako ste željeli i riješiti vas masnih naslaga!

Terapija udarnim (radijalnim) valom je neinvazivna terapija poboljšanja elasticiteta dubljih slojeva kože, razgradnje celulita i masnih naslaga. Revolucionarni je pothvat u nekirurškim tretmanima kože, bezbolan i s izuzetnim rezultatima: koža površinski postaje glatka, čvrsta i zategnuta, a poboljšanjem elasticiteta vezivnog tkiva potpuno se smanjuje učinak “narančine kore“ te reducira obujam tijela.

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije, tehnika koja omogućava brzo i učinkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku.

New Body former, ekspert za oblikovanje tijela uređaji nove generacije poboljšani dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga – smanjenje obujma, otapanje masnih stanica, vraća se tonus mišićnoj masi i tako dvostruko brže oblikuje linija tijela.

Limfna drenaža je intenzivni tretman za smanjenje natečenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, kao i poboljšanje cirkulacije.

tretmani-mrsavljenja-660x443

Body wrapping je provjereno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju.

Infra sauna je sve popularniji tretman mršavljenja zahvaljujući kojem je mnoštvo žena došlo do svoje željene kilaže nakon određenog broja tretmana. U ovoj sauni umjesto pare koristi se toplina infracrvenih zraka koje potiču znojenje tijela, tako se detoksificira organizam i uklanja salo. Ovaj tretman pozitivno djeluje i na odmor i smanjuje osjećaj bezvoljnosti i nedostatka energije.

tretmani-mrsavljenja-3-660x443

Ovo su samo neki od efikasnih tretmana za mršavljenje, a kako mi uvijek mislimo na naše korisnike, donosimo vam premium ponude na portalu Trendi.hr u rubrici TRENDIFIT. Kupnjom paketa #TrendiFit ulazite u uži krug za osvajanje glavne nagrade, dva noćenja u prekrasnom hotelu Lone za dvoje. U utrci za drugu nagradu #TrcimoKrozHrvatsku mogu sudjelovati svi Facebook korisnici, bez obzira na to jesu li kupili određenu uslugu. Svaki od centara iz različitih gradova podijelit će jedan zanimljiv paket usluga za opuštanje, a to svima treba nakon napornog dana. O uvjetima natječaja više pročitajte OVDJE. Učinite nešto dobro za sebe.

Autor: Trendi.hr

Više

Beauty report

Budući da se ipak ljeto opasno bliži, znamo da ste u potrazi za svim tretmanima koje možete sada napraviti i vidjeti rezultat kada se...

Budi fit

Tijelo 50-godišnjaka nije isto kao tijelo 20-godišnjaka; ne možete ga gurati na isti način na koji ste to činili nekad, niti biste trebali, ako...

Budi fit

Koliko god metoda zvučala čarobno, je li ovo samo još jedan trik prema kojem bismo trebali biti skeptični?

Savjeti stručnjaka

Jedan od prirodnih napitaka, koji je najbolji prijatelj, kako kažu oni koji su ga probali, a koji topi masne naslage sastoji se od tri...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.