Rješenje za bolji san

Spavanje je jedan od najvažnijih koraka svakodnevne rutine za opće zdravlje organizma. S druge strane, svakodnevne obveze i stres sve više utječu na dužinu i kvalitetu našeg sna. Često nam se dogodi, posebno nakon napornog dana, da, iako nam je tijelo već umorno i očni kapci nam “padaju”, um je još uvijek nemiran i nikako ne možemo pronaći “off” prekidač u našem mozgu.  Unatoč raznim metodama i savjetima za lakše uspavljivanje, i dalje  smo nemirni i ne uspijeva nam lagano utonuti u san.

Zaboravite na “brojanje ovčica”. Potpuno rješenje za smirenje, uspavljivanje i kvalitetan san nalazi se u biljnoj mješavini sastojaka Spring Relax & Sleep proizvoda. Prirodno smiruje i tijelo i um – pomažući vam da se opustite i zaspete brže nego obično, te se probudite svježiji i odmorniji.

Spring Relax & Sleep svojim snažnim biljnim kompleksom s dokazano umirujućim djelovanjem, osigurava opuštanje tijela prije odlaska na spavanje te pomaže kod lakšeg i bržeg uspavljivanja.

Sadrži isključivo tradicionalne sastojke opuštajućih biljaka poput valerijane, kamilice i pasiflore, te melatonin, neurohormon koji kontrolira dnevno-noćni ciklus, odnosno unutarnji sat ljudskog organizma koji određuje vrijeme budnosti i sna. Kombinacija je to koja ublažava napetost, smiruje tijelo i um te smanjuje anksioznost. Omogućit će vam da zaokružite svoj ciklus spavanja, što vodi ka dubljem i kvalitetnijem snu, a samim time i svježem i odmornom jutru.

Inovativna Rapid Tab™ tehnologija osigurava brzo razlaganje tablete odmah nakon uzimanja, čime se aktivni sastojci oslobađaju već unutar 60 sekundi, što znatno skraćuje vrijeme potrebno za usnivanje. Dostupno u ljekarnama i dm prodavaonicama!

Jedna čitateljica će moći isprobati ovaj proizvod. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #spavam
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 8. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Nada Milivojević