Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Roba za doček Nove

Ne propustite 20% popusta na odabrane komade u Robi.

Mlada, zgodna i opako talentirana glumica Iva Mihalić odlučila je zvjezdani tulum kojim će se ispaliti u 2012. godinu provesti u zagrljaju najnovijih, najmekših i najzavodljivijih komada Robe To.Die.For ručno biranih u zagrebačkom Roba Storeu.Poznata po svojim bravuroznim ulogama u kazalištu i na filmu, ali i po nepogrešivom instinktu za novo i drugačije, Iva Mihalić zvijezda je čijim se dosadašnjim uspjesima i budućim ulogama veselimo, ali i prijateljica s kojom se rado, često i urnebesno zabavljamo.Iva je isprobala nekoliko kratkih i luksuznih Roba haljinica izrađenih od najmekše kože, kombinirala friško pristigle komade koketnog, mladog talijanskog branda Vivetta te se kitila maštovitim komadima Calourette nakita. No konačni izbor za novogodišnji tulum pao je na crnu, na prsima i leđima delikatno razrezanu crnu kožnu haljinu koja pri dodiru u sjećanje priziva najmekši baršun ili svilu. Iva zna.Svima onima koji se još nisu odlučili za reprezentativne, drske, maštovite, koketne i posebne toalete, Roba Store pruža ručicu pomagačicu te poziva 30. i 31. prosinca na broj 30 zagrebačke Preradovićeve ulice i nudi 20% blagdanskog popusta na sve komade s fotografija iz privitka.
Radno vrijeme Roba Storea 30. prosinca je od 10 do 20 sati, a 31. prosinca od 10 do 14 sati. Od 01. do 15. siječnja Roba Store odmara.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kako prolaze godine, šteta koju je naša koža pretrpjela akumulira se i postaje vidljiva.

Savjeti i preporuke

Biology hyalu serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože.

Darivanje

Hranjiva obnova kose izložene suncu, soli, pjesku i kloru.

Trendovi

BÉBÉ #SWIM23 by Dunja Jovanić, kolekcija je u kojoj će se svaka žena osjećati samouvjereno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.